L'Arcà publicarà “L'horror de Dunwich” i “A les muntanyes de la follia”

L'editorial catalana publicarà dues de les històries més populars d'H.P. Lovecraft en català.


L'editorial Laertes disposa d'una branca especialitzada en literatura fantàstica en català anomenada L'Arcà. Aquesta és una de les col·leccions més respectades i seguides pels lectors apassionats de les històries fantàstiques i de terror, que troben en aquesta segell un via per gaudir de la lectura d'obres d'autors com Conan Doyle, Edgar Allan Poe, Jules Verne o H.P. Lovecraft en català.


Recentment L'Arcà ha fet públic a xarxes socials les properes publicacions per aquest 2022. En seran dues, i tenen a l'autor de Providence H. P. Lovecraft com a protagonista: “L'horror de Dunwich” i “A les muntanyes de la follia”.


“L'horror de Dunwich” ha estat traduït per Jordi Dausà mentre que A les muntanyes de la follia” ho ha fet Edgar Cotes.


Totes dues històries ja havien sigut editades en català amb anterioritat. De fet, l'editorial Laertes ja va publicar el 1993 “L'horror de Dunwich” amb traducció de Roser Berdagué, un volum el qual es troba completament exhaurit a dia d'avui. Per altra banda, “L'horror de Dunwich” va ser traduït per Elisabeth Mateo i Vicent Galán i publicat per l'editorial valenciana Tabarca el 1991.


Aviat es farà pública més informació sobre les dates de publicació d'ambdós volums.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris