Pòsters de personatges de "X", la nova pel·lícula de terror de Ti West

El director de House of the Devil torna al cinema de terror amb aquesta producció d'A24 (Hereditary) protagonitzada per Brittany Snow. 


La nova pel·lícula de terror del director Ti West es titula “X” i serà presentada mundialment al festival SXSW Film Festival entre els dies 11 i 20 de març. Aquest és un dels films de gènere més esperats de l'any, i per la seva imminent estrena han sigut publicats a Twitter cinc cartells promocionals de la pel·lícula dedicats a cada un dels personatges principals que hi apareixen.


Està protagonitzada per Brittany Snow (Would You Rather), Mia Goth (Suspiria), Scott Mescudi, Jenna Ortega (Scream 2022), Martin Henderson (The Strangers: Prey at Night), Owen Campbell (Super Dark Times), i Stephen Ure (Deathgasm).


Escrita i dirigida pel director de "House of the Devil" i "The Innkeepers" (ambdues editades en DVD per Versus i La Aventura respectivament), “X” es contextualitza als anys setanta amb un grup de joves que viatgen per les zones rurals de Texas amb la intenció de rodar una pel·lícula porno. El que comença com un viatge excitant acabarà en un infern.



Bron Studio i A24 produeixen “X”, i tenen com a productors Jacob Jaffke, Kevin Turen, i Harrison Kreiss.


Aquest cop Ti West ha escrit un slasher a mig camí entre “La Matança de Texas” i “La Visita”. El seu tràiler promet bones maneres, i la qualificació 'R' de la MPAA als EUA indicant que els menors d'edat l'han de veure acompanyats per “forta violència i sagnant, fort contingut sexual, nuesa gràfica, consum de drogues i llenguatge” encara ens fa venir més ganes de veure-la.


Aquests són els cinc cartells promocionals:



Brittany Snow

Jenna Ortega

Martin Henderson

Mia Goth

Scott-Mescudi


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris