"SADAKO DX" serà la nova pel·lícula de la saga 'Ringu'

Fuka Koshiba protagonitza Sadako DX. La pel·lícula s'estrena a cinemes del Japó a finals d'any.


El fantasma Sadako tornarà als cinemes del Japó a finals del 2022 amb “Sadako DX, una nova entrega de la saga de pel·lícules de terror basades en les novel·les de Koji Suzuki.


Hisashi Kimura és el director, partint d'un guió escrit per Yuya Takahashi (Kamen Rider Ex-Aid). El rodatge del film ja ha finalitzat i comença ara el seu muntatge.


L'argument de “Sadako DX” ens parla sobre una noia anomenada Fuka Ichijo, una estudiant de secundària amb un coeficient intel·lectual de 200 que decideix investigar la maledicció de Sadako.


L'actriu Fuka Koshiba interpreta Fuka Ichijo. Aquesta actriu japonesa va protagonitzar “Kiki, l'aprenent de bruixa”, l'adaptació al cinema d'acció real del film d'animació de Hayao Miyazaki, que recordem es va poder veure al Festival de Sitges 2014 i que posteriorment Mediatres va editar en DVD i Blu-ray al nostre país. “Kiki, l'aprenent de bruixa” està disponible a Filmin.


La primera adaptació al cinema de les novel·les de Koji Suzuki va ser el 1998 amb “Ringu”. Un any després va arribar “Ringu 2”, i ja l'any 2000 arriba la preqüela “Ring Ø: Birthday”. Una trilogia que va popularitzar el subgènere de fantasmes mal anomenat Kaidan a tot el món.


Amb els anys s'acabarien produint més pel·lícules de la saga, com “Sadako 3D” i “Sadako 3D 2”, el crossoverSadako vs Kayako”, i el darrer film de la saga titulat “Sadako”, basat en la novel·la Spiral de Koji Suzuki.


Als Estats Units no va faltar el remake “The Ring” i la seva continuació “The Ring 2”.


Font: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris