Sàtira gastronòmica al tràiler de “FLUX GOURMET” de Peter Strickland

El director de Berberian Sound Studio planteja amb Flux Gourmet una història que barreja les lluites de poder, venjances artístiques i trastorns gastrointestinals.


El director de les aplaudides “In Fabric” i “Berberian Sound Studio” és Peter Strickland, i per aquests 2022 presentarà un nou film anomenat “Flux Gourmet”. Aquest cop el director britànic deixarà de banda els fantasmes del consumisme i la sonoritat dels anteriors films citats per a parlar ara sobre l'art, el menjar i la gelosia.


La pel·lícula se situa en un institut dedicat a l'actuació culinària i alimentària. Allà, un col·lectiu es veu embolicat en lluites de poder, venjances artístiques i trastorns gastrointestinals.


No està clar que “Flux Gourmet” sigui una pel·lícula de terror, però estem convençuts que un nou film de Peter Strickland ha de venir condimentat amb elements propis del gènere fantàstic. Sinó, mireu el tràiler oficial cortesia d'IFC Films, on veiem una barreja molt boja d'art i problemes estomacals:




Fatma Mohamed (In Fabric), Asa Butterfield (Game of Ender), Ariane Labed (Assassin's Creed), Gwendoline Christie (Game of Thrones), i Makis Papadimitrou encapçalen el repartiment.


Esperem amb ganes aquesta sàtira al món de l'art, que per ara només s'ha pogut veure a la Berlinale 2022. Aquest estiu començarà la seva distribució internacional a sales de cinema.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris