Scout Taylor-Compton planta cara a un culte malèfic a "THE LONG NIGHT"

The Long Night s'estrena el 4 de febrer a sales de cinema dels EUA. Well Go USA Entertainment ha publicat un darrer i terrorífic clip de la pel·lícula.


L'actriu que va interpretar a Laurie Strode al “Halloween” de Rob Zombie és Scout Taylor-Compton, i des de llavors ha continuat fent pel·lícules de terror. Aquest any en presenta una de molt prometedora titulada “The Long Night”, que parla sobre un culte malèfic que treballa per complir una antiga profecia apocalíptica.


Escrita per Robert Sheppe i Mark Young, s'encarrega de dirigir-la Rich Ragsdale, que és un expert en el sector del videoclip així com d'un experimentat curtmetratgista. L'equip de “The Long Night” és jove pel que fa a currículum cinematogràfic, però l'argument promet molt. Aquesta és la sinopsi:


Mentre busca els pares que mai no ha conegut, la Grace (Scout Taylor-Compton) establerta a Nova York decideix tornar a la terra de la seva infància amb el seu xicot (Nolan Gerard Funk) per investigar una pista prometedora sobre el parador de la seva família. En arribar, la seva estada pren un gir estrany i aterridor quan el líder maníac d'un culte aterridor es creua al seu camí.


Well Go USA Entertainment estrena “The Long Night” a sales de cinema dels EUA i en digital el 4 de febrer. Aquesta estrena serà amb una qualificació 'R' per “violència, llenguatge, i algunes imatges desagradables i nuesa” i, per tant, els menors d'edat l'hauran de veure acompanyats d'un adult.


Per la imminent estrena del film, la distribuïdora ha publicat un terrorífic clip exclusiu a mig camí entre “The Heretics” i “The Void”. Veieu-lo:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris