Tràiler de "FIRESTARTER", la nova adaptació al cinema de la novel·la de Stephen King

Blumhouse produeix la pel·lícula, amb el director Keith Thomas (The Vigil) adaptant el guió de Scott Teems (Halloween Kills). La jove actriu Ryan Kiera Armstrong interpreta a la Charlie.


La nova adaptació al cinema de la novel·la Firestarter (Ulls de Foc) de Stephen King comença a veure la llum. Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial de la pel·lícula que ha sigut dirigida per Keith Thomas (The Vigil).


Aquesta nova adaptació ha anat a càrrec del guionista Scott Teems (Halloween Kills). Seguint la història original, aquest és l'argument:


Després de ser experimentat per una entitat secreta del govern anomenada The Shop, Andy McGee desenvolupa poders psíquics i coneix l'amor de la seva vida. Junts tenen una filla anomenada Charlie amb un poder propi, però The Shop no s'aturarà davant res per recuperar-los.


El 1984 ja va ser adaptada Firestarter, amb una jove Drew Barrymore que va aclaparar el públic amb el seu talent i prometedor futur al cinema. Aquest cop li pren el relleu l'actriu Ryan Kiera Armstrong (de 12 anys), qui se l'ha pogut veure a “It: Capítol 2”.


Per la seva part, l'actor Zac Efron interpreta al pare de la Charlie, i Sydney Lemmon a la mare. També hi participen Michael Greyeyes (Blood Quantum), Gloria Reuben (Lincoln), Kurtwood Smith, i John Beasley.



El 13 de maig s'estrena a sales de cinema dels Estats Units “Firestarter, Per ara no hi ha data oficial d'estrena a l'estat espanyol.


Blumhouse produeix la pel·lícula.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris