Cassandra Peterson serà Barbara Carr a 'THE MUNSTERS' de Rob Zombie

Cassandra Peterson com a Elvira, la reina de les tenebres

El músic i cineasta Rob Zombie ha confirmat que Cassandra Peterson s'uneix al repartiment del seu nou film, que s'estrenarà a cinemes a finals del 2022.


Rob Zombie utilitza sempre Instagram per a comunicar les novetats dels seus nous projectes cinematogràfics. La seva nova pel·lícula és 'The Munsters', i el darrer anunci del músic i director ha sigut que l'actriu Cassandra Peterson s'uneix al repartiment del film.


Cassandra Petterson és coneguda pels fans del gènere pel seu personatge d'Elvira, la reina de les tenebres. A 'The Munsters' interpreta a Barbara Carr, que segons Zombie és "l'agent immobiliari num. 1 a Mockingbird Heights", i l'anunci ha anat acompanyat d'una imatge de la pel·lícula:



D'aquesta manera Cassandra Peterson s'uneix a un repartiment compost principalment per Sherri Moon Zombie com a Lily Munster, Jeff Daniel Philips com a Herman Munster, i Daniel Roebuck com a Avi Munster.


'The Munsters' de Rob Zombie ja ha sigut rodada a Hongria i es preveu l'estrena a cinemes a finals del 2022.


La sèrie original 'The Munsters' va ser coneguda a Espanya com “La Familia Monster”, i era una telecomèdia nord-americana on es mostrava una família monstruosa amb un fons benigne. Era una sèrie infantil produïda entre 1964 i 1966 per la cadena CBS que aprofitava l'èxit de La Família Addams.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris