El slasher 'BUZZ CUT' ja té tràiler i és una bogeria gore

Les actrius de culte Linnea Quigley i Donna Wilkes estan presents en aquesta comèdia de terror del país kiwi.


La comèdia de terror 'Buzz Cut' ja té disponible el tràiler internacional, en el qual s'aprecien intencions descarades i políticament incorrectes. Ens agrada aquesta proposta rabiosa i sobretot pensada pels fans del gènere, que a més sembla que ret homenatge a les pel·lícules slasher més radicals.


L'empresa especialitzada en cinema de terror Black Mandala ha adquirit els drets de 'Buzz Cut', amb la intenció de col·locar el film al mercat internacional. De fet, fins ara, només s'ha estrenat en cinemes i digital a Nova Zelanda, el seu país de producció.


Pòster oficial


El film ha estat escrit i dirigit per Martin Renner, en el que és el seu debut al llargmetratge. Els efectes especials també són obra seva. Té aquest argument:


Els Hash House Harriers (un club de bevedors) es topen amb un assassí, en aquesta comèdia de terror a mig camí entre Animal House i una pel·lícula slasher dels anys 80.


Segons Black Mandala 'Buzz Cut' recorda a 'Bad Taste' de Peter Jackson, però sense aliens. També confirmen que no hi falten les noies maques, nuesa i un maníac sanguinari, així com molta cervesa.


La pel·lícula està protagonitzada per Phoenix Cross, Linnea Quigley (El Retorn dels Morts Vivents), Donna Wilkes (Tauró 2), Benjamin Hudson, Zoë Helen Boyle i Ashton Brown. Aquest és el tràiler oficial:



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris