El tràiler d''AMITYVILLE IN SPACE' porta la casa maleïda a l'espai

El veterà director especialitzat en cinema de Serie-Z Mark Polonia presenta el seu nou treball, que s'estrenarà el juliol de 2022.


Poc més a afegir al títol. 'Amityville in Space' és el nou llançament a plataformes per l'empresa distribuïdora Wild Eye Releasing, especialitzada en cinema de terror de baix pressupost i independent.


Aquesta demencial proposta porta a l'espectador a viure una experiència de por a l'espai on també es troba la casa d'Amityville. Res té sentit, però no negarem que té gràcia.


Mark Polonia és el creador d'aquesta bogeria, un director amb una àmplia trajectòria fent aquest tipus de cinema ridícul, però que acumula legions de fans a tot el món. L'argument és aquest:


La batalla final contra la maledicció d'Amityville comença després que aquesta casa maleïda de sigui exorcitzada de la Terra i reapareix a l'espai exterior.


Titus Himmelberger, Cassandra Hayes, Tim Hatch, Ryan Dalton i Jeff Kirkendal protagonitzen la pel·lícula.


Val a dir que aquesta pel·lícula no forma part de la saga canònica creada per la MGM amb 'Terror a Amityville' (1979), sinó que és un fan-film independent de la resta.


No sabem si 'Amityville in Space' arribarà a Catalunya, però als Estats Units ho farà al juliol. Gaudiu del tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris