eOne Films rebutja el català per l'estrena d'X' als cinema

El retorn al gènere de terror del director de culte Ti West es podrà veure als cinemes només en castellà.


La distribuïdora eOne Films Spain estrena a sales de cinema 'X' de Ti West el 13 de març. Encara no s'han confirmat el nombre de sales disponibles per veure aquest film de terror a l'estat espanyol, però el que sí que s'ha confirmat és que 'X' només es podrà veure en llengua castellana.


Així ho ha confirmat aquesta distribuïdora de cinema establerta a Madrid a través d'una pregunta que li hem formulat. “'X' tindrà estrena a cinemes doblada al català?” La resposta ha sigut clara “Per ara no entra en els nostres plans. Estrenarem amb la versió en espanyol i VOSE.” 


De fet, fa uns dies eOne Films Spain va publicar el tràiler oficial d''X' en castellà per a començar a promocionar el retorn de Ti West al gènere terror i a les sales de cinema. És aquest:




Aquest film suposa el retorn al llargmetratge d'aquest director de culte responsable de clàssics moderns com 'La Casa del Diable' i 'Els Hostes'. Cap d'elles doblada al castellà, així com 'Cabin Fever 2', les tres pel·lícules del director nord-americà estrenades al nostre país.


'X' està protagonitzada per Jenna Ortega (Scream), Brittany Snow, Martin Henderson, Mia Goth (Suspiria) i Kid Cudi, i té aquest argument:


L'any 1979, un grup de joves cineastes es van proposar fer una pel·lícula per a adults a la zona rural de Texas, però quan els seus amfitrions solitaris i d'avançada edat els enganxen en el fet, el repartiment es troba lluitant per les seves vides.


'X' es va estrenar a sales de cinema d'Estats Units el 13 de març, amb una prèvia presentació al festival SXSW d'Austin. Les crítiques estan sent generalment bones.


I va ser en el marc del festival SXSW que Ti West va anunciar per sorpresa que ha rodat una preqüela d''X' en secret. Aquí teniu la notícia.


ACTUALITZACIÓ: Finalment l'estrena a cinemes serà el 29 d'abril.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris