'ESCAPE ROOM: LA PEL·LÍCULA' de Joel Joan aconsegueix una bona recaptació a taquilla

L'adaptació al cinema de l'obra de teatre d'èxit d'Hèctor Claramunt i Joel Joan que s'ha estrenat a 53 sales de cinema dels Països Catalans.


L'adaptació al cinema de l'obra de teatre 'Escape Room' ha tingut una bona rebuda a sales de cinema. Amb una distribució limitada a 53 sales de cinema a Catalunya, València i Palma, aquesta coproducció catalana ha obtingut una recaptació de 50.000 euros en el seu primer cap de setmana, el que equival a uns de 1.000 euros per còpia (986 per ser exactes).


Pel negoci de la distribució aquesta xifra es considera com a positiva. I és que, per a les empreses distribuïdores, el primer cap de setmana sempre és el més important, ja que recull la major quantitat de públic a les sales en resposta a la campanya de màrqueting feta prèviament. Tanmateix, 'Escape Room: la Pel·lícula' seguirà a les sales de cinema i es preveu que pugui arribar als 140.000 euros de recaptació.


Amb aquestes xifres la pel·lícula d'Hèctor Claramunt s'ha posicionat com la 13a més vista a Espanya el cap de setmana de l'11 al 13 de març, per darrer de 'Jackass Forever' i per davant de 'El Engaño'. Hem de recordar que és una producció petita i amb distribució limitada al territori català.


'Escape Room: la Pel·lícula' és l'adaptació al cinema de l'obra de teatre d'èxit dirigida per Hèctor Claramunt i Joel Joan, que s'ha mantingut en cartellera al Teatre Goya durant més de 2 anys acumulant uns 200.000 espectadors.


És una coproducció entre Arriska Films, Focus Audiovisual i Nakatomi Films, i Filmax distribueix als cinemes. Està protagonitzada per Joel Joan (Plats Bruts), Paula Vives (Nit i dia), Ivan Massagué (El Hoyo) i Mònica Pérez (Polònia), que són els mateixos actors de l'obra de teatre a excepció de Massagué, que substitueix per a la pel·li a Biel Duran.


Sinopsi: Quatre amics. Una habitació. Molts secrets. I una única via de sortida: la veritat. Una comèdia que posa cap per avall els plans de dues parelles disposades a passar una gran nit en un escape room. Si volen sortir d’aquest joc tant imprevisible com esbojarrat, hauran de posar a prova la seva amistat. Per a ells ha arribat l’hora de la veritat.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris