E.T. aterra al Fantboi 2022 per celebrar els seus 40 anys

Serà una de les sessions matinals del Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi.


Enguany 'E.T. L'Extraterrestre' de Steven Spielberg compleix 40 anys. Aquest clàssic del cinema fantàstic infantil (o no) tindrà el seu particular homenatge al Fantboi, Festival de cinema fantàstic de Sant Boi, amb una sessió matinal que convida a la canalla a gaudir d'aquest clàssic que es va estrenar als Estats Units l'11 de juny de 1982.


L'esdeveniment serà el diumenge 19 de juny als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat, en el que serà una de les sessions matinals que oferirà el Fantboi en la que serà la seva segona edició. Serà una excel·lent oportunitat perquè els futurs espectadors puguin gaudir d'un dels clàssics del gènere fantàstic a una sala de cinema, mentre els seus pares tenen una ració de nostàlgia.


'E.T. L'Extraterrestre' és una pel·lícula de ciència-ficció on un ésser d'un altre planeta queda atrapat a la Terra. Sol i amb molta por, en la seva estança terrestre es fa amic d'un nen que el cuida i l'amaga a casa seva. Aquest nen i els seus germans buscaran la manera que E.T. pugui tornar al seu planeta abans que els científics i la policia el descobreixin.


Uns joves Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote i Dee Wallace protagonitzen el film.


La segona edició del Fantboi, Festival de cinema fantàstic de Sant Boi, se celebrarà entre els dies 16 i 19 de juny.


Abans de la cita, el divendres 8 d'abril, es farà un Pre-Fanboi al Casal Mariano de Sant Boi de Llobregat on els organitzadors prometen “birra, riures, i gore”, t'ho perdràs? L'entrada és gratuïta.



Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris