Ghostface torna a 'SCREAM: LEGACY'

Un fan-film on la filla de Sidney Prescott torna a Woodsboro vint-i-dos anys després dels successos de Scream 3.


Ja es pot veure a YouTube 'Scream: Legacy', el fan-film dirigit per Zach Salazar que expandeix la saga Scream de forma no oficial. És una producció sense ànim de lucre.



Aquesta pel·lícula d'una hora de duració se situa vint-i-dos anys després dels successos de 'Scream 3'. La protagonitza la filla de Sidney Prescott, que decideix tornar a Woodsboro, però allà l'estarà eserant Ghosface amb la intenció d'assassinar-la. 'Scream: Legacy' ignora els successos de 'Scream 4' i 'Scream' (2022).


El repartiment no inclou cap dels actors que han participat en la saga oficial, com Neve Campbell, David Arquette i Courteney Cox. La protagonitzen Jackie Luke, Anthony Hernandez, Rachel DeRouen, Michael Tula, Troy Parker, John Enick, Julia Glessner, Omar J. Lewis, Drew Brown i Brandon Lee Abercrombie, aquest últim com la veu de Ghostface.


Insistim que 'Scream: Legacy' no té cap vincle amb els creadors i distribuïdors de la saga oficial, com són Paramount Pictures, Spyglass Media Group i Dimension Films. És una producció de Zenhouse Studios així com de petits mecenes que han invertit en la pel·lícula.


Veure 'Scream: Legacy':



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris