Japan Weekend es trasllada a Fira Barcelona Gran Via

La Farga de l'Hospitalet s'ha quedat petita per a la Japan Weekend Barcelona, i el 2023 se celebrarà a Fira Barcelona Gran Via. 


Als catalans ens agrada el manga i prova d'això és que tant el Manga Barcelona com la Japan Weekend Barcelona han decidit canviar de recinte a un més gran. La darrera en pronunciar-se ha sigut la Japan Weekend, que seguirà els passos del Manga Barcelona i s'instal·la a Fira Barcelona Gran Via.


Va ser el 2008 quan la Japan Weekend va néixer a Barcelona, des de llavors ha viatjat a altres ciutats de l'estat. El 2012 es va instal·lar a La Farga de l'Hospitalet, antiga seu el Saló del Manga, i ara, just 10 anys després, l'organització de l'esdeveniment ha anunciat que se'ls ha quedat petit l'espai i les pròximes edicions se celebraran a Fira Barcelona Gran Via. L'estada a La Farga ha servit per a créixer i consolidar aquesta proposta d'oci on els fans del manga, l'anime, i Japó en general puguin gaudir de la seva passió.


Aquest nou emplaçament, dissenyat pel japonès Toyo Ito, obre un ventall de possibilitats enormes a l'esdeveniment. Recordem que Fira Barcelona Gran Via és el mateix lloc on se celebra el Mobile World Congress.


Ara bé, que la Japan Weekend Barcelona es traslladi, no vol dir que abandoni definitivament La Farga de l'Hospitalet. I és que l'organització ha anunciat que la Japan Weekend realitzarà dos esdeveniments cada any a Barcelona. Un a la primavera, a Fira Barcelona Gran Via, i l'altre a la tardor a La Fraga de l'Hospitalet.


Preneu nota, perquè el 29 i 30 d'octubre de 2022 torna la Japan Weekend Barcelona, però a l'Hospitalet de Llobregat. Recordem que del 8 a l'11 de desembre se celebrarà el 28 Manga Barcelona.



Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris