La sèrie 'RESIDENT EVIL' de Netfix té data d'estrena, repartiment confirmat, i publica dos pòsters

Els zombis de Resident Evil arriben aquest estiu a Netflix.


Fa uns mesos parlàvem de l'estrena a cinemes de la pel·lícula 'Resident Evil: Benvingut a Raccon City', i avui toca parlar d'una sèrie de televisió de la mateixa franquícia, que es titula 'Resident Evil' i que Netfix estrena a la plataforma aquest estiu.


És una sèrie d'acció real amb actors i actrius que se situa tres dècades després dels terribles successos a Raccoon City. La idea de la plataforma és la d'oferir quelcom nou als fans, i de fet, en paraules de Netflix, la seva intenció és la de "redefinir la llegendària franquícia de l'horror".+


Això ja es pot intuir en els dos pòsters de 'Resident Evil' publicats per Netflix, que són elegants i minimalistes, així com angoixants des d'una perspectiva virològica:




La sèrie 'Resident Evil' té 8 episodis on desenvoluparan aquesta història:


2036. Catorze anys després que un virus mortal provoqués una apocalipsi global, Jade Wesker lluita per la supervivència en un món envaït pels zombis i criatures assedegades de sang. En aquesta carnisseria absoluta, la Jade està perseguida pel seu passat a New Raccoon City, per les esgarrifoses connexions del seu pare amb la Umbrella Corporation, però sobretot pel que li va passar a la seva germana, la Billie.


Els actors i actrius que els donen vida als personatges són Lance Reddick, Ella Balinska, Turlough Convery, Tetiana Gaidar, Albert Wesker, Tamara Smart, Connor Gosatti, i Lea Vivier.


Constantin Films ha produït la sèrie, que és la mateixa empresa que porta produint tota la saga de pel·lícula Resident Evil estrenades fins ara.


Quan s'estrena la sèrie 'Resident Evil'? Preneu nota, serà el 14 de juliol a Netflix.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris