'MEN' d'Alex Garland és "violenta, amb nuesa gràfica i horripilant"

A24 produeix la nova pel·lícula del director d''Ex Machina' i 'Annihilation' que arribarà aquest estiu.


El director de les excel·lents pel·lícules 'Ex Machina' i 'Annihilation' és Alex Garland, i el seu tercer film es titula 'Men'. La produeix A24, i avui aquest film de terror ha agafat protagonisme quan el sistema censor dels Estats Units, la MPA, ha revisat el film i la seva valoració ha estat ben contundent.


La MPA ha catalogat 'Men' amb una “R” per “Contingut pertorbador i violent, nuesa gràfica, imatges horripilants i llenguatge”, que és tot allò que esperen veure els fans del gènere de terror en una pel·lícula.


SINOPSI: Arran d'una tragèdia personal, Harper es retira sol al bell paisatge anglès, amb l'esperança d'haver trobat un lloc on curar-se. Però sembla que algú o alguna cosa del bosc circumdant l'està perseguint. El que comença com una por a foc lent es converteix en un malson totalment format, habitat pels seus records i pors més foscos.


La nova pel·lícula de terror del visionari Alex Garland compta amb un repartiment de luxe, com són Jessie Buckley, Rory Kinnear i Paapa Essiedu, tots tres nominats a un Oscar.


Estrena a cinemes dels Estats Units, Canadà, Irlanda i Regne Unit el 20 de maig. No hi ha data d'estrena a Catalunya.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris