'MOTHER NATURE', la novel·la gràfica d'eco-terror coescrita per Jamie Lee Curtis

Titan Comics publicarà aquesta tardor Mother Nature, que Blumhouse adaptarà al cinema amb Jamie Lee Curtis de directora.


'Mother Nature' és el títol de la pel·lícula de terror que dirigirà Jamie Lee Curtis per Blumhouse, en el que serà el seu debut com a directora. Està basada en una novel·la gràfica del mateix títol que Curtis ha escrit el guió.


Aquesta és una història d'eco-terror que sortirà al mercat a finals del 2022 per l'editorial Titan Comics, i més endavant començarà la producció de la seva adaptació al cinema. Sobre el còmic, com dèiem, Curtis ha escrit el guió, juntament amb Russell Goldman. Per la seva part, Karl Stevens és el dibuixant.


Té aquest argument:


Nova Terrell, que després de veure la mort del seu pare en circumstàncies misterioses en un dels projectes experimentals d'extracció de petroli de la Cobalt Corporation, ha crescut fins a menysprear l'empresa aparentment benèvola de la qual depèn la ciutat de Catch Creek (Nou Mèxic), per als seus llocs de treball i prosperitat. La Nova impulsa una campanya de sabotatge i vandalisme contra el gegant petrolier, fins que una nit descobreix accidentalment un terrorífic descobriment sobre la veritable naturalesa del projecte "Mare Natura" i l'entitat venjativa i adormida que ha despertat que amenaça de destruir.


Hem llegit a través de Bloody Disgusting més detalls sobre 'Mother Nature', com són unes declaracions de Jamie Lee Curtis parlant del projecte. Destaca el fet que aquesta història la va imaginar quan tenia 19 anys, i fins ara mai havia pogut executar. Afegeix que “Sempre he estat conscient de la relació molt desequilibrada entre els humans i la natura, i encara que era jove, sempre vaig saber que, inevitablement, la natura guanyaria”.


Agraeix també la col·laboració amb el veterà dibuixant Karl Stevens, i l'oportunitat que li ha donat Titan Comics para a tirar endavant la novel·la gràfica. I Stevens afegeix “De seguida em va sorprendre la profunditat dels personatges, la combinació perfecta d'acció i gore, el missatge ecològic urgent i com totes aquestes coses es traduirien molt bé en una novel·la gràfica”.


'Mother Nature' sortirà a la venda la tardor del 2022 en anglès, i es podrà adquirir per Amazon a tot el món (ja es pot reservar). Seran 156 pàgines de terror i ecologisme de la que Blumhouse ja prepara la seva adaptació al cinema.


Jamie Lee Curtis és una veterana actriu, filla de Tony Cutis i Janet Leigh. Se la considera una icona femenina del gènere de terror per haver participat en clàssics del slasher com 'La Nit de Halloween' (1978) i posteriors seqüeles amb el seu personatge Laurie Strode, així com a altres films com 'Nit de Graduació' (1980), 'El tren del Terror' (1980) o 'La Boira' (1980), 'Virus' (1999), entre altres.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris