Pòster de 'LAGUNAS, LA GUARIDA DEL DIABLO' de Marc Carreté

L'artista Toni Benages ha dissenyat el cartell de la nova pel·lícula del director especialitzat en gènere fantàstic Marc Carreté.


El talent dels cineastes catalans Joan Frank Charansonnet i Marc Carreté s'ha unit i ha cristal·litzat en un film de terror que es titula 'Lagunas, la guarida del diablo'. El film ja està rodat i muntat, i avui s'ha presentat el cartell oficial.


Obra de l'artista badaloní Toni Benages, a través del portal TerrorWeekend s'ha publicat el pòster de la pel·lícula, i hem de dir que ens sembla meravellós. És aquest:



'Lagunas, la guarida del diablo' està escrita i dirigida per Marc Carreté, el cineasta especialitzat en gènere fantàstic que va debutar amb 'Asmodexia' i va continuar amb 'After the Lethargy'. Per al seu tercer film deixa de banda la religió i els extraterrestres per a centrar-se ara en un terreny més de thriller psicològic, i per a això compta amb la vessant interpretativa de Joan Frank Charansonnet (Anunnaki, Pàtria), qui encarna a un personatge anomenat Josué que no té una vida familiar fàcil. Aquest és l'argument del film:


La vida de Josué gira al voltant de l'antiga botiga de queviures que va heretar del seu pare i la cura d'un germà boig a qui ha de mantenir tancat. El bar, la seva fe, i la seva amistat amb Abigail, una noia del carrer, són les seves úniques vàlvules d'escapament. Però les rutines d'en Josué es veuen alterades violentament la nit que el seu germà aconsegueix fugir. Josué intentarà tapar les brutals malifetes del seu germà, però la realitat perversa dels fets capgirà la seva existència, obligant-lo a afrontar el seu macabre destí.


El repartiment inclou també a Patrícia Bargalló (Abigail), Carlus Fàbrega, Miquel Sitjar, Joan Massotkleiner, Ramon Canals, i Montse Ribadellas.


Creatures of the Dark i Patchouli Films produeixen la pel·lícula.


La distribuïdora i agència de vendes Tártaro Films especialitzada en gènere de terror buscarà una sortida comercial a 'Lagunas, la guarida del diablo'. El film ja ha estat seleccionat per alguns festivals de cinema, però no s'ha esmentat a quins.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris