Sandra Oh terroritzada al trĂ iler d''UMMA

Sam Raimi produeix 'Umma', protagonitzada per la guanyadora d'un Globus d'Or Sandra Oh.


Sam Raimi ha coproduĂ¯t 'Umma', pel·lĂ­cula de terror nord-americana que arribarĂ  a cinemes del paĂ­s el 18 de març. Sony Pictures va publicar ahir el trĂ iler oficial, i fa por, molta por!


La paraula “Umma” Ă©s coreana i significa "mare". I Ă©s sobre la mare de l'Amanda (Sandra Oh) que tracta l'argument del film. Ella i la seva filla (Fivel Stewart) viuen una vida tranquil·la en una granja americana, perĂ² quan les restes fĂºnebres de la mare (i Ă via de la famĂ­lia) arriben de Corea a casa seva, l'Amanda es veu perseguida per la por de convertir-se en la seva prĂ²pia mare.




Iris K. Shim escriu i dirigeix la pel·lĂ­cula, en el que Ă©s el seu debut com a directora.


Sandra Oh Ă©s una popular actriu canadenca d'ascendència coreana que va participar en la sèrie d'èxit 'Anatomia de Grey' amb el personatge de Cristina Yang, amb el qual va guanyar un Globus d'Or. Ha estat nominada a cinc Premis Emmy. 'Umma' serĂ  la seva primera interpretaciĂ³ en el cinema de terror.


EstĂ  acompanyada per Fivel Stewart (Hansel & Gretel), i MeeWha Alana Lee, que Ă©s qui interpreta a la terrorĂ­fica mare/Ă via a 'Umma'.


Peter Luo, Cheng Yang, Yedong Mu, Tao Zhou, AndrĂ© Ă˜verdal (L'AutĂ²psia de Jane Doe), Matt Black, Marcei A. Brown, Jeanette Volturno, i Sandra Oh, sĂ³n els productors executius de la pel·lĂ­cula.


Per ara no hi ha data d'estrena als cinemes catalans.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris