Terror folk gallec a 'O CORPO ABERTO' de Filmax

La directora debutant Ángeles Huerta s'endinsa en el folklore gallec adaptant un relat escrit per Xosé Luis Méndez Ferrín.


Filmax ha adquirit els drets internacionals d'exhibició de la pel·lícula de terror hispana-portuguesa 'O Corpo Aberto', que se situa a principis del s. XX i s'endinsa en el folklore gallec.


Es tracta d'una coproducció entre Ollovivo i Fasten Films, els mateixos que van produir 'Pastor', en col·laboració amb l'empresa portuguesa Cinemate. Tots junts han triat com a directora a una jove debutant anomenada Ángeles Huerta.


La pel·lícula desenvolupa una de les deu històries que integren el llibre 'Arraianos', escrit l'any 1991 per Xosé Luis Méndez Ferrín, un conegut escriptor gallec influent a finals del segle XX. La historieta en qüestió es “Lobosandus” i explica la història de Miguel, un professor la lògica i la metodologia científica del qual es posa en dubte quan es troba cara a cara amb les creences i supersticions d'un petit poble de la frontera ombrívola entre Galícia i Portugal.


Tamar Novas (Cocaine Coast), María Vázquez, Victoria Guerra i Antonio Duran (Quien a hierro mata) protagonitzen el film.


Segons llegim a Variety, aquesta història barreja una estètica entre el western i l'horror gòtic, aprofitant el paisatge abrupte, aïllat i boirós de la Serra do Xurés (Galícia-Portugal). Ho aprofita per parlar sobre temes poderosos com la vida l'amor i la mort.


'O Corpo Aberto' ja està rodada i actualment prepara la seva postproducció. Serà en el marc del proper Festival de Màlaga (21-24 de març) que es farà la presentació de la pel·lícula, presumiblement amb el primer tràiler oficial.


En aquest llargmetratge ha participat Televisió de Galícia i Televisió Espanyola. Estrena a cinemes la tardor de 2022.


Font: Filmax


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris