Ti West ha dirigit en secret una preqüela d''X' produïda per A24

Brittany Snow a 'X'

A24 i Ti West han produït a Nova Zelanda la preqüela del film de terror que arribarà a cinemes catalans el 29 d'abril.



Mentre esperem l'estrena a cinemes d''X' el 13 d'abril, avui ens arriben notícies excitants sobre aquest film. I és què s'acaba de confirmar que l'estudi A24 i Ti West treballen en una preqüela de la pel·lícula. Aquest anunci arriba pocs dies abans de la presentació mundial del film al festival SXSW d'Austin, que serà aquest divendres.


Aquesta preqüela ja ha estat rodada a Nova Zelanda i ara mateix es troba en postproducció. El film ha estat escrit i dirigit per Ti West amb la col·laboració de Mia Goth, l'actriu protagonista d''X'.


La distribuïdora eOne portarà a sales de cinema catalanes i espanyoles 'X' de Ti West, però encara no ha presentat el tràiler en castellà. Aquest és el tràiler oficial en anglès:



SINOPSI: L'any 1979, un grup de joves cineastes es van proposar fer una pel·lícula per a adults a la zona rural de Texas, però quan els seus amfitrions solitaris i d'avançada edat els enganxen en el fet, el repartiment es troba lluitant per les seves vides.


Jenna Ortega (Scream), Brittany Snow, Martin Henderson, Mia Goth (Suspiria) i Kid Cud protagonitzen el film.


Esperem amb ganes el retorn al cinema de terror de qui va crear en el passat les obres mestres del terror 'The House of the Devil' i 'The Innkeepers'. Ho farà amb el suport de la productora més prestigiosa del moment, que és A24, i amb previsió d'una preqüela que ja ha estat rodada.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris