Tràiler de 'THE HOUSE OF THE DEAD: Remake' per a Nintendo Switch

Aquesta versió actualitzada del videojoc de culte The House of the Dead sortirà a la venda el 7 d'abril.


El creador de videojocs polonès Forever Entertainment va arribar a un acord amb Sega l'octubre de 2019 per a crear un remake del videojoc de culte 'The House of the Dead' per a la consola Nintendo Switch. Ahir divendres van publicar el tràiler oficial:



El tràiler confirma que 'The House of the Dead: Remake' sortirà a la venda el 7 d'abril de 2022. Arribarà amb àudio en castellà.


'The House of the Dead: Remake' remasteritza el videojoc arcade del 1996 que tant va marcar a una generació de joves. És un shooter, on el jugador haurà de disparar a matar a zombis i altres criatures terrorífiques. L'avançament del jugador per la història és en primera persona i ho farà sobre raïls de la mateixa manera que l'original, però aquest cop amb un nou sistema de joc que promet adrenalina pura.


Forever Entertainment ha pretès mantenir l'essència del joc original, però oferint una rentada de cara visual més en la línia de la jugabilitat d'avui dia. Un joc arcade clàssic, però amb controls i gràfics moderns.


Val a dir que l'acord de Forever Entertainment amb Sega no acaba aquí, ja que la mateixa empresa desenvoluparà la continuació 'The House of the Dead 2'. Per ara no hi ha dates de la seva sortida al mercat.


'The House of The Dead' és un videojoc de terror llençat per Sega l'any 1996. També va sortir per a la consola Sega Saturn i per PC l'any 1998.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris