Tràiler - 'THE EXORCISM OF HANNAH STEVENSON' de Jason Parker

Una crisi de parella impulsada pel dimoni.


Et fan por les pel·lícules d'exorcismes? Doncs aquest any arribarà 'The Exorcism of Hannah Stevenson' (coneguda al mercat internacional com a “The Suppression of Hannah Stevenson”), un film britànic de possessió demoníaca en què un exorcista ha d'intervenir per a purificar un cos femení posseït pel dimoni.


Aquesta producció independent de baix pressupost no sembla haver inventat la roda. Ara bé, aquest debut al cinema del jove director Jason Parker ja ha circulat per nombrosos festivals de cinema d'arreu del món, com el Serbest International Film Festival, el Paradise Film Festival i el White Ladies Picture House, recollint alguns premis. A més, té garantida la distribució a nombrosos països.


SINOPSI: Matt i Hannah són una parella jove que gaudeix de les seves primeres vacances a l'estranger junts, però després d'una vetllada especialment agitada, la parella descobreix que alguna cosa no va bé entre ells. Amb la sensació de defraudar el seu xicot, Hannah demana l'ajuda d'una misteriosa dona gitana, amb l'esperança que puguin superar els problemes de la parella. Tanmateix, quan Matt es desperta i descobreix que la seva xicota ha desaparegut, les veritables intencions de la dona gitana es fan massa clares.


El personatge de Hannah l'interpreta l'actriu Hannah Rose, mentre que el de Matt l'interpreta Tom Hogan. Per tots dos és el seu debut al cinema.


Gitanos, crisis de parella, i un dimoni entremaliat. No et perdis el tràiler oficial de 'The Exorcism of Hannah Stevenson':
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris