TrĂ iler - 'THE EXORCISM OF HANNAH STEVENSON' de Jason Parker

Una crisi de parella impulsada pel dimoni.


Et fan por les pel·lĂ­cules d'exorcismes? Doncs aquest any arribarĂ  'The Exorcism of Hannah Stevenson' (coneguda al mercat internacional com a “The Suppression of Hannah Stevenson”), un film britĂ nic de possessiĂ³ demonĂ­aca en què un exorcista ha d'intervenir per a purificar un cos femenĂ­ posseĂ¯t pel dimoni.


Aquesta producciĂ³ independent de baix pressupost no sembla haver inventat la roda. Ara bĂ©, aquest debut al cinema del jove director Jason Parker ja ha circulat per nombrosos festivals de cinema d'arreu del mĂ³n, com el Serbest International Film Festival, el Paradise Film Festival i el White Ladies Picture House, recollint alguns premis. A mĂ©s, tĂ© garantida la distribuciĂ³ a nombrosos paĂ¯sos.


SINOPSI: Matt i Hannah sĂ³n una parella jove que gaudeix de les seves primeres vacances a l'estranger junts, perĂ² desprĂ©s d'una vetllada especialment agitada, la parella descobreix que alguna cosa no va bĂ© entre ells. Amb la sensaciĂ³ de defraudar el seu xicot, Hannah demana l'ajuda d'una misteriosa dona gitana, amb l'esperança que puguin superar els problemes de la parella. Tanmateix, quan Matt es desperta i descobreix que la seva xicota ha desaparegut, les veritables intencions de la dona gitana es fan massa clares.


El personatge de Hannah l'interpreta l'actriu Hannah Rose, mentre que el de Matt l'interpreta Tom Hogan. Per tots dos Ă©s el seu debut al cinema.


Gitanos, crisis de parella, i un dimoni entremaliat. No et perdis el trĂ iler oficial de 'The Exorcism of Hannah Stevenson':




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris