'X' de Ti West s'estrena a cinemes aquesta primavera

La distribuïdora eOne Films porta als cinemes el 29 d'abril el retorn de Ti West al gènere de terror.


Ja hi ha data d'estrena a cinemes de 'X', la nova pel·lícula de terror de Ti West que arribarà a les nostres sales aquesta primavera a través de eOne. Aquest film suposa el retorn al llargmetratge d'aquest director de culte responsable de clàssics moderns com 'La Casa del Diable' i 'Els Hostes'.


eOne Films Spain estrena a cinemes 'X' el 29 d'abril, just un mes després que ho faci als Estats Units (13 de març). Encara no hi ha tràiler en castellà.


Aquesta esperada pel·lícula de terror està protagonitzada per Jenna Ortega (Scream), Brittany Snow, Martin Henderson, Mia Goth (Suspiria) i Kid Cudi, i té aquest argument:


L'any 1979, un grup de joves cineastes es van proposar fer una pel·lícula per a adults a la zona rural de Texas, però quan els seus amfitrions solitaris i d'avançada edat els enganxen en el fet, el repartiment es troba lluitant per les seves vides.


Una barreja entre 'La Matança de Texas' i 'La Visita' que promet ser explosiva, així com sagnant, sexy i terrorífica. De fet, als Estats Units, la MPAA ja ha revisat el film i no ha tingut dubte sobre la seva qualificació: 'R'. El motiu “violència sagnants forta, contingut sexual fort, nuesa gràfica, consum de drogues i llenguatge”.


Tràiler oficial 'X':



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris