Declan O'Brien, director de seqüeles 'Wrong Turn', mor d'un atac de cor

Va ser el director de la tercera, quarta i cinquena entrega de la saga Wrong Turn (“Camino Sangriento”).



Ahir es va saber que el director de cinema Declan O'Brien va morir el 16 de febrer a causa d'un atac de cor. Tenia cinquanta-sis anys en el moment de la defunció.


Nascut el 21 de desembre de 1965 a Rochester (Nova York), aquest cineasta es perdurarà en la memòria dels fans del gènere de terror per la seva participació a la saga Wrong Turn. Ho va fer dirigint “Camino Sangriento 3” (2009), i escribint i dirigint “Camino Sangriento 4: El Origen” (2011) i “Camino Sangriento 5” (2012).


Ara bé, la seva carrera com a director es va ampliar amb la seqüela 'Mai juguis amb estranys 3' (2014), i amb la comèdia de terror directa a la televisió 'Sharktopus' (2010), produïda per Roger Corman. També va escriure i dirigir altres films menors per a la pantalla petita com 'Rock Monster', 'Monster Ark' i 'Cíclop', totes elles rodades el 2008.


El 2015 va deixar d'escriure i dirigir pel·lícules segons informa IMDB. Consta com a últim treball el film 'Persecució extrema 4' destinada al mercat del DVD.


Els fans del gènere de terror recordaran Declan O'Brien com el director que va haver de prendre les regnes de la saga Wrong Turn a la tercera entrega, i que se la va fer seva amb tres pel·lícules que han acabat sent aplaudides pels fans. No va inventar la roda, ni reinventar res. Només va haver d'abordar la franquícia (creada pel director Rob Schmidt i el guionista Alan B. McElroy a “Km. 666” el 2003) amb respecte per la idea original, però mostrant-se sempre juganer matant víctimes joves en mans dels antagonistes 'Tres Dits', 'Dents de Serra' i 'Un Ull'. Una línia continuista, però solvent, que va satisfer als fans "goreadictes" de la saga per a convertir-la definitivament en quelcom de culte.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris