El director de 'Clownado' torna amb 'FINAL CALLER': Tràiler oficial

El director de Clownado i de moltes altres bogeries de gènere de terror com Bonehill Road i Zombie Bloodbath.



Ens referim a Todd Sheets, llegendari director de cinema especialitzat en gènere de terror, creador d'un llarg repertori de pel·lícules de molt baix pressupost que arrosseguen una munió de fans, sobretot als Estats Units. Ara, arriba el tràiler del seu nou film, titular 'Final Caller'.


Es tracta d'un slasher que promet sang i fetge i un to molt més sobri que anteriors produccions del director. Línies de telèfon, un assassí en sèrie, intriga, i diversitat física de persones, és el que es presencia al tràiler.


El tràiler arriba de la mà de la distribuïdora Wild Eye Releasing, ja que els 5 de juliol la pel·lícula sortirà a la venda en DVD i Digital. L'argument és aquest:


Roland Bennett, una odiosa personalitat de la ràdio nocturna especialitzada en el sobrenatural no està passant una bona nit. Una visita de la seva futura exdona porta els papers del divorci a l'emissora, un cap l'escolta a causa de les queixes i una trucada de l'autoproclamat assassí en sèrie "The Outsider" que amenaça de matar una dona en directe. Estar en directe aquesta nit significarà la mort per a tots els implicats.


Els actors Rachel Lagen (Clownado), Julie Anne Prescott (Clown Motel), Dilynn Fawn Harvey (Bonehill Road), i l'horrible Jack McCord (Clownado), protagonitzen el film. Tots ells amics de Todd Sheets.


'Final Caller' és una producció d'Extreme Entertainment del 2020. Fins ara es podia adquirir a la web oficial en diferents formats, incloent-hi el VHS, però a partir d'aquest estiu també es podrà adquirir a través d'Amazon en una nova edició.


A casa nostra han arribat algunes pel·lícules de Todd Sheets, com 'Clownado', l'esbojarrada comèdia de terror que barrejava tornados i pallassos al més pur estil 'Sharknado' que es va poder veure en primícia nacional al festival B-Retina de Cornellà de Llobregat.



Ja podeu reservar el DVD a Amazon.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris