El FANTASTIC 7 torna a Canes en la seva 4a edició

El Festival de Sitges i el Marché du Film presenten el cartell del Fantastic 7, un esdeveniment de pitching que estarà apadrinat per la directora Ana Lily Amirpour.



El Fantastic 7 torna a Canes per celebrar la 4a edició. Es tracta d'un esdeveniment de pitching organitzat per Festival de Sitges en col·laboració amb el Marché du Film i el Director d'Assumptes Internacionals de l'INCAA Bernardo Bergeret.


Aquest esdeveniment està dissenyat per impulsar els cineastes emergents i connectar-los amb el sector empresarial per així obtenir finançament als seus projectes. Al Fantastic 7 hi acudeixen representants de set festivals especialitzats en gènere fantàstic d'arreu del món, que seleccionen cada un d'ells un projecte de pel·lícula de gènere fantàstic per a ser presentada als Marché du Film.


Aquests festivals són els de Bucheon, El Caire, Guadalajara (Mèxic), SXSW, de Toronto, de Nova Zelanda, a més del Festival de Sitges.


Els set projectes presentats es troben en diferents punts de la producció, uns més embrionaris i altres ja en la seva fase final a la postproducció. Altres fins i tot finalitzats. Tots ells seran presentats davant d'un públic d'inversors, distribuïdors o agents de vendes que podrien ajudar a fer que els seus projectes s'enlairin i arribin a un públic més ampli.


Tanmateix, la naturalitat multicultural del Fantastic 7 fa presentar futures pel·lícules que recullen les tendències i influències del gènere d'arreu del món, posant llum al poder de la creativitat i l'evolució del fantàstic.


La cineasta que va inaugurar amb el seu darrer film el Festival de Sitges 2021 és Ana Lily Amirpour ('Mona Lisa & The Blood Moon'), i exercirà com a padrina del Fantastic 7 d'enguany. L'any passat ho va ser Mary Harron (American Psycho).


Ana Lily Amirpour al Festival de Sitges 2022


El Fantastic 7 se celebrarà el diumenge 22 de maig (12h – 14h) a Canes. Els que no hi puguin anar el podran seguir a la plataforma Marché du Film Online.


Aquestes són les seleccions que presenten els set festivals del Fantastic 7:


Sitges - Festival Internacional de Cine Fantástico de Catalunya
VENUS
Director: Jaume Balagueró
País: Catalunya
Sinopsi: Una història de terror sobrenatural ambientada en un entorn urbà de supervivència amb elements de bruixeria moderna.

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Bucheon
SEOUL HORROR STORY
Director: Kim Hyunjin
País: Corea
Sinopsi: Diverses històries de fantasmes, ambientades a Seül, que tracten diferents horrors de la vida quotidiana.

Festival Internacional de Cinema d'El Cairo
THE PORTAL
Director: Chadi Abo
País: Francia/Siria
Sinopsi: En una zona de guerra, una nena resa per la salvació. Un poder còsmic ve a ajudar-la. A partir d'ara, Sara ressuscitarà als nens morts.

Festival Internacional de Cine en Guadalajara
LA MALA MADRE
Director: Alicia Albares
País: Espanya
Sinopsi: Victoria, una periodista que ha escrit un llibre molt polèmic sobre la maternitat, es desperta en una casa sense records. Ángel, un metge, li diu que ha tingut un accident de cotxe en el qual ha mort la seva filla. La presència d'una dona embarassada l'ajudarà a descobrir la veritat.

SXSW South by Southwest Film Festival
MOSHARI
Director: Nuhash Humayun
País: Bangladesh
Sinopsi: Quan unes criatures assedegades de sang s'han apoderat del món, els únics supervivents es troben al sud d'Àsia: dues germanes es veuen obligades a ficar-se en una xarxa de mosquits (moshari) només per a sobreviure, però primer han de sobreviure l'una a l'altra.

Festival Internacional de Cinema de Toronto
NATURALEZA OSCURA
Director: Berkley Brady
País: Métis, Canadá
Sinopsi: Un grup de terapeutes es veu obligat a enfrontar-se als monstres del seu passat quan un retir de cap de setmana aïllat a les Rocoses canadenques posa a prova no sols la seva resistència emocional, sinó la seva capacitat de supervivència.

Festival Internacional de Cinema de Nova Zelanda
THE CAGE
Director: Paul Campion
País: Nueva Zelanda
Sinopsi: Un client i el personal captius en una botiga d'electrònica domèstica han d'escapar d'un fanàtic que pretén utilitzar-los com a sacrificis humans per a invocar a una malvada deïtat interestel·lar.


Per a més informació sobre el programa Fantastic 7 clica a la web oficial.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris