El thriller psicosexual 'FOLLOW HER' triomfa a Fantasporto 2022

El debut al llargmetratge de ficció de Sylvia Caminer parla sobre els perills dels influencers.



'Follow Her' va guanyar el premi a la Millor pel·lícula, Millor actriu, i el Premi del públic al prestigiós festival Fantasporto 2022, celebrat entre els dies 1 i 10 d'abril. Jurat i públic poques vegades coincideixen en opinió, però quan succeeix, és senyal que qualitat i visió comercial s'han unit per a deixar petjada.


Aquest film és la carta de presentació Sylvia Caminer en el llargmetratge de ficció, i ho ha fet adaptant un guió escrit per Dani Barker. 'Followe Her' és un thriller psicosexual que parla sobre els perills que tenen els creadors de contingut a Internet, de la pèrdua de privacitat després de la consecució de la fama, i tot reflexionat des de l'experiència femenina.


La història la protagonitza una dona anomenada Jess Peters, que viu dels vídeos que fa per a les xarxes socials i de la quantitat de seguidors que té. Un dia, és convidada a ajudar a acabar l'escriptura d'un guió que la fa viatjar a un lloc remot i aïllat on viu en Tom. Aquest guió està protagonitzat per ella i en Tom. Aquest client no és el que sembla, i tot i que els diners són grans... el pagament real podria costar-li la vida.


La guanyadora del premi a Millor actriu a Fantaspoa és la citada Dani Barker -que també interpreta- i que protagonitza 'Followe Her'. L'acompanya Luke Cook (Les esgarrifoses aventures de Sabrina) en el paper de Tom.


Aquest és el teaser tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris