Epic Pictures produeix el thriller 'DOUBLE BLIND': Si s'adormen, moren

Millie Brady (esquerra) i Pollyanna McIntosh (dreta)

Millie Brady i Pollyanna McIntosh lideren el repartiment d'aquest recargolat thriller de terror que s'està filmant a Irlanda.


La productora Epic Pictures Grup ha començat el rodatge de la pel·lícula 'Double Blind' a Irlanda, fa just unes setmanes. Sentirem a parlar d'aquest thriller de terror que està protagonitzat per l'actriu britànica Millie Brady (la princesa Aethelflaed a 'The Last Kingdom') al costat de Pollyanna McIntosh, l'actriu escocesa que avui es pot veure a la sèrie de Netflix 'Vikings: Valhalla', a més d'interpretar el personatge de Jadis a 'The Walking Dead' i de protagonitzar nombrosos films de terror com 'The Woman' i 'Darlin''.


'Double Blind' estarà present al proper Marché du Film de Canes per a vendre's al mercat distribuïdor. Serà un film temptador per les distribuïdores, ja que Epic Pictures Grup és una productora independent que ha produït films tan interessants com 'Sea Fever' o la recent 'The Cellar'.


Epic Pictures Grup ha coproduït la pel·lícula amb l'empresa irlandesa Failsafe Films, propietat del productor Simon Doyle i el director Ian Hunt-Duffy. Ells dos són els enginyers de 'Double Blind', partint d'un guió escrit per Darach McGarrigle. Aquest serà el debut al cinema d'Ian Hunt-Duffy.


La pel·lícula segueix a set persones que participen en un experiment amb drogues, i han de romandre en el laboratori de l'assaig després de la ingesta. Els efectes de les drogues augmenten fins a un escenari de malson: si s'adormen, moren.


A més de Millie Brady i Pollyanna McIntosh, els actors Brenock O'Connor (Joc de Trons), Abby Fitz (The Cellar), Shonagh Marie, Diarmuid Noyes, Frank Blake i Akshay Kumar completen el repartiment.


Com a cineasta, m'apassiona profundament la creació de cinema de gènere original, de suspens i intel·ligent, i crec que el ganxo de la nostra història, adormir-se i morir, és tan evocador i memorable. [...] no puc esperar que el públic experimenti la tensió, la claustrofòbia i el temor que tenim reservat” diu Ian Hunt-Duffy.


Primer pòster de 'Double Blind':



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris