Es filtra que 'V/H/S/85' està en producció

Imatge de 'V/H/S/94'

L'actor Freddy Rodriguez filtra que la cinquena entrega de la saga V/H/S/ està en rodatge i que Shudder l'estrenarà.La saga de pel·lícules V/H/S/ tindrà una cinquena entrega, i es titularà 'V/H/S/85'. Aquesta franquícia basada en breus històries de por filmades en “metratge trobat” per diferents directors d'èxit del moment, sembla que no pateix cap desgast i Shudder -plataforma de streaming especialitzada en gènere de terror-, estrenarà aquesta cinquena entrega.


L'entrega anterior de la saga va ser 'V/H/S/94', que a Catalunya va inaugurar el festival TerrorMolins 2021 i va guanyar el premi a Millor Direcció en la secció Bloody Madness. De fet, per a molts crítics i fans del gènere, aquesta quarta entrega és la millor de les quatre.


L'anunci de V/H/S/85 ha esdevingut a través de l'actor Freddy Rodriguez a Instagram, on ha fet públic els plans de Shudder així com el títol del film. En el post apareixia caracteritzat amb un vestit dels 80', i amb el hashtag #VHS85. Per tant, hem d'entendre que el rodatge de la pel·lícula s'està produint ara mateix i que ell hi treballa com a actor. Ara bé, creiem que a Shudder no li deu haver fet gràcia el post perquè ara mateix ja ha sigut esborrat.


https://www.instagram.com/p/Ccn5tQNOl2P/?utm_source=ig_web_copy_link


En tot cas, ja sabem que hi haurà una cinquena entrega de la saga V/H/S/ que arribarà aviat, i que Shudder l'estrenarà. Es titularà 'V/H/S/85' (acaba en “5”). També sabem que tindrà un estil retro dels 80', i que l'actor Freddy Rodriguez hi apareixerà en un dels seus segments. Tocarà esperar a més notícies.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris