'FRITZCHEN': El director d''Impetigore' adapta un relat de Charles Beaumont

Il·lustració pel relat 'Fritzchen' a la revista Orbit nº1 (1953). Autor desconegut.

Joko Anwar fa el salt al cinema nord-americà i dirigirà en anglès.


A Indonèsia s'ha consolidat un nou mestre del cinema de terror oriental, Joko Anwar. El creador de 'Satan’s Slaves' i 'Impetigore' treballa ara en un nou film produït per Village Roadshow que suposarà el salt del director a la indústria nord-americana. La pel·lícula en qüestió es titula 'Fritzchen' i estarà rodada en anglès.


'Fritzchen' és una adaptació al cinema d'un relat curt de Charles Beaumont, una feina feta pel guionista Michael Voyer (The Broodmare).


El relat original va ser publicada el 1953 i barreja la ciència ficció i el terror, i parla sobre la trobada d'un nen amb una estranya criatura a la platja. Ara bé, segons llegim al portal Deadline, sembla ser que Voyer ha donat més envergadura a la història original: “els detalls sobre l'argument de la pel·lícula es mantenen sota control”.


Charles Beaumont és un dels autors seminals de la literatura d'horror i macabre. Va morir amb tan sols 38 anys, però va deixar un llegat important d'històries de ficció escrites entre 1950 i 1967, a més de nombrosos guions per la sèrie 'The Twilight Zone'.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris