Jessica Biel és "l'assassina de la destral" a 'CANDY'

La nova minisèrie de Hulu relata el cas de la mestressa de casa assassina Candy Montgomery.


Candy Montgomery va ser una assassina coneguda com “L'assassina de la destral”. Se la coneix així perquè va matar a la seva millor amiga, la Betty Gore, ocasionant-li 41 cops de destral al cos. Els fets van succeir un divendres 13 de 1980 a un remot poble de Texas (Estats Units).


Totes dues catòliques practicants, mestresses de casa i amigues. Dones senzilles, casades i amb família, però amb una traïció secreta que les separava en silenci...


Aquest cas impactant que té la Candy com a protagonista és la premissa d'una nova sèrie de televisió de la plataforma d'streaming Hulu, que es titula 'Candy'. Seran cinc episodis que explicaran els motius i el desenvolupament d'aquest terrible crim que va sacsejar la nació nord-americana.


Jessica Biel interpreta la Candy a la sèrie, mostrant un aspecte irreconeixible des de la seva memorable aparició al remake de 'La Matança de Texas' de Marcus Nispel. Val a dir que l'actriu que inicialment havia d'interpretar el paper era Elisabeth Moss, que va haver de deixar la producció per motius d'agenda. El paper de Betty l'interpreta Melanie Lynskey.


SINOPSI: Situats en 1980, la Candy Montgomery és una mestressa de casa i una mare que ho va fer tot bé: un bon marit, dos fills, una casa agradable. Però quan la pressió del conformisme augmenta dins d'ella, les seves accions criden per una mica de llibertat... Amb resultats mortals.


El repartiment el completa Timothy Simons, Pablo Schreiber i Raúl Esparza.


El primer episodi de 'Candy' arribarà a Hulu el 9 de maig, i s'inclourà a la plataforma un nou episodi cada nit fins al dia 13 del mateix mes.



A més a més de 'Candy', la plataforma HBO ha produït una altra minisèrie de sis episodis titulada 'Love and Death' que tractarà el mateix cas. Elizabeth Olsen interpreta a Candy, i Lily Rabe a la Betty.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris