Reserva els nous Chucky de Trick or Treat Studios

Dos peces de col·leccionisme amb llicència oficial pels fans d'El Ninot Diabòlic.


Ja pots reservar els nous Chucky que Trick or Treat Studios traurà al mercat aquest 2022. Són “Ultimate Chucky” i també el model clàssic Good Guy anomenat “Plush Body Good Guy”.


Tots dos ninos són figures de col·leccionisme amb llicència oficial que busquen ser les definitives entre les nombroses versions de Chucky que han anat sortint al mercat. Aquests dissenys han variat depenent dels dissenys del ninot diabòlic que David Kirschner ha anat creant a cada nou film de la saga 'Child's Play'.


"Ultimate Chucky" es pot reservar per 599,99 dòlars, uns 550 euros. Les reserves arribaran al seu destinatari al desembre. Esculpida per Cesar Dacol Jr., més enllà del seu acabat carregat de detall, destaca per ser l'única rèplica de Chucky amb ulls articulats i la possibilitat de canviar-li el cap i les mans. Mesura 74 centímetres.


Molt més econòmica és la "Plush Body Good Guy", que és el Good Guy típic amb el que l'assassí Charles Lee Ray es va reencarnar en Chucky a la primera entrega d''El Ninot Diabòlic'. El preu és de 199,99 dòlars, uns 183 euros. Una rèplica del ninot clàssic que tot fan del gènere de terror ha de tenir a casa.


La "Plush Body Good Guy" també mesura 74 centímetres, i captura el cos perfecte que es veu a les pel·lícules quan Chucky fingeix no estar viu o que l'arrossega l'Andy.


Per fer la reserva accedeix a la web oficial Trick or Treat Studios.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris