Taurons a la banyera a 'BATHTUB SHARK ATTACK'

A la banyera de casa no hi ha espai per fugir d'un taurĂ³ afamat.


El tĂ­tol que heu llegit no enganya: es farĂ  una pel·lĂ­cula sobre taurons a la banyera!! Si, i ho farĂ  realitat una directora anomenada Madeline Deering, una jove cineasta molt activa en el circuit nord-americĂ  del terror underground responsable del popular podcast Shitty Shark Show i del seu debut al cinema amb 'Spirit Animal' el 2020. La pel·lĂ­cula es titula 'Bathtub Shark Attack'.


Per ara Ă©s un projecte embrionari que ara reclama donacions a travĂ©s d'una campanya a Indiegogo, perĂ² sigui quin sigui el resultat final la directora assegura que la pel·lĂ­cula es farĂ  amb tota probabilitat. De fet, parteix d'un curtmetratge del mateix tĂ­tol de l'any 2017. Segons Deering “He pogut ampliar moltes de les idees que tenia al curtmetratge, portant la pel·lĂ­cula a un nivell completament nou. Tenim un guiĂ³ molt creatiu, tindrem galledes de gore i creatives matances de taurons que mai pensaves que veuries. Ho tenim tot.


La directora no nega la seva fascinaciĂ³ i influència per la saga de pel·lĂ­cules 'Sharknado' del canal Syfy, i Ă©s d'on va nĂ©ixer la idea per a 'Bathtub Shark Attack'. Ara bĂ©, els taurons ara deixen l'oceĂ  per entrar a la banyera de casa. Aquest Ă©s l'argument:


La pel·lĂ­cula segueix a Cindy i Chad, que busquen un lloc barat per llogar. Es troben amb Broslin Apartments, un edifici d'apartaments preciĂ³s que Ă©s massa bo per ser cert. A mesura que la Cindy s'obsessiona mĂ©s amb la banyera, es revela que alguna cosa sinistre viu a les canonades d'aquest apartament.


NekroShark Films produeix 'Bathtub Shark Attack'. Els efectes especials seran 100% fĂ­sics, i el taurĂ³ estĂ  dissenyat pel cineasta Sean Donohue i esculpit per Marcus Koch.


Val a dir que l'argument de la pel·lĂ­cula sembla un reciclatge del projecte de pel·lĂ­cula 'Toliet Shark' de Sean Donohue, sobre un taurĂ³ que es passejava per les canonades d'una llar i que mai es va arribar a realitzar.


El repartiment tambĂ© estĂ  confirmat. Destaca la presència de l'actriu de culte Lynn Lowry, qui va participar en clĂ ssics del gènere de terror com 'Shivers', 'The Crazies' (i tambĂ© el remake), 'Sugar Cookies', i 'El petĂ³ de la pantera'.


Lynn Lowri a 'Shivers' de David Cronenberg

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris