Taurons a la banyera a 'BATHTUB SHARK ATTACK'

A la banyera de casa no hi ha espai per fugir d'un tauró afamat.


El títol que heu llegit no enganya: es farà una pel·lícula sobre taurons a la banyera!! Si, i ho farà realitat una directora anomenada Madeline Deering, una jove cineasta molt activa en el circuit nord-americà del terror underground responsable del popular podcast Shitty Shark Show i del seu debut al cinema amb 'Spirit Animal' el 2020. La pel·lícula es titula 'Bathtub Shark Attack'.


Per ara és un projecte embrionari que ara reclama donacions a través d'una campanya a Indiegogo, però sigui quin sigui el resultat final la directora assegura que la pel·lícula es farà amb tota probabilitat. De fet, parteix d'un curtmetratge del mateix títol de l'any 2017. Segons Deering “He pogut ampliar moltes de les idees que tenia al curtmetratge, portant la pel·lícula a un nivell completament nou. Tenim un guió molt creatiu, tindrem galledes de gore i creatives matances de taurons que mai pensaves que veuries. Ho tenim tot.


La directora no nega la seva fascinació i influència per la saga de pel·lícules 'Sharknado' del canal Syfy, i és d'on va néixer la idea per a 'Bathtub Shark Attack'. Ara bé, els taurons ara deixen l'oceà per entrar a la banyera de casa. Aquest és l'argument:


La pel·lícula segueix a Cindy i Chad, que busquen un lloc barat per llogar. Es troben amb Broslin Apartments, un edifici d'apartaments preciós que és massa bo per ser cert. A mesura que la Cindy s'obsessiona més amb la banyera, es revela que alguna cosa sinistre viu a les canonades d'aquest apartament.


NekroShark Films produeix 'Bathtub Shark Attack'. Els efectes especials seran 100% físics, i el tauró està dissenyat pel cineasta Sean Donohue i esculpit per Marcus Koch.


Val a dir que l'argument de la pel·lícula sembla un reciclatge del projecte de pel·lícula 'Toliet Shark' de Sean Donohue, sobre un tauró que es passejava per les canonades d'una llar i que mai es va arribar a realitzar.


El repartiment també està confirmat. Destaca la presència de l'actriu de culte Lynn Lowry, qui va participar en clàssics del gènere de terror com 'Shivers', 'The Crazies' (i també el remake), 'Sugar Cookies', i 'El petó de la pantera'.


Lynn Lowri a 'Shivers' de David Cronenberg

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris