Terror finlandès al tràiler de 'THE TWIN' amb Teresa Palmer

El director de Lake Bodom torna per parlar sobre uns pares en dol que han d'enfrontar-se a una veritat inquietant sobre el seu fill supervivent.


El director del slasher 'Lake Bodom' ja compta els dies per l'estrena del seu nou treball, titulat 'The Twin'. El finlandès Taneli Mustonen ha creat un film que deixa de banda les llegendes urbanes i els joves eixelebrats per a configurar una obra més fosca i atmosfèrica, parlant de la maternitat i la pèrdua, i tot plegat amb una aura que ens recorda al folk horror.


Si més no això és el que s'entreveu al tràiler oficial que ha publicat Shudder, que a més indica que Mustonen ha filmat la pel·lícula en anglès. Tanmateix, 'The Twin' ha sigut rodada a Estònia, a prop de Tallinn.


SINOPSI: Després d'un tràgic accident que va posar fi a la vida d'un dels seus bessons, la Rachel (Teresa Palmer) i el seu marit Anthony (Steven Cree) es traslladen a l'altra banda del món amb el seu fill supervivent amb l'esperança de construir una nova vida. El que comença com un temps de curació al tranquil paisatge escandinau aviat pren un gir ominós. La Rachel comença a esbrinar la veritat tortuosa sobre el seu fill i s'enfronta a les forces malicioses que intenten apoderar-se d'ell.



El guió ha estat escrit per Aleksi Hyvärinen a més de Taneli Mustonen. L'actriu australiana Teresa Palmer (Mai apaguis la llum, Memòries d'un zombi adolescent) protagonitza la pel·lícula, al costat de Steven Cree (Malèfica).


'The Twin' és una producció dels mateixos que van crear 'Lake Bodom', i al seu darrere hi ha el finançament de Shudder, Playtime, Nordisk Film, the Finnish Film Foundation, Estonian Film Institute, i el canal de televisió finlandès MTV3.


El 6 d'abril s'estrena 'The Twin' a sales de cinema de Finlàndia, i als Estats Units ho farà el 6 de maig a Shudder. Confiem que festivals com el de Sitges puguin portar a casa nostra aquest prometedor film de terror.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris