Terrorífic primer tràiler de 'SADAKO DX'

La nova pel·lícula de la franquícia Ringu arribarà als cinemes a finals d'any. 


La franquícia japonesa Ringu tindrà una nova pel·lícula i es titularà 'Sadako DX'. Les novetats sobre aquesta producció es poden anar coneixent a la web oficial del film, i és allà on hem conegut el primer tràiler i el repartiment principal.


Allà hi trobem una imatge amb els rostres dels actors i actrius de 'Sadako DX'. És aquesta:Repassem qui són, d'esquerra a dreta començant per la fila superior.


  • Kazuma Kawamura: Interpreta l'Ōji Maeda, una autoproclamada endevina que acompanya Fuka en la investigació de la maledicció de Sadako.
  • Mario Kuroba: Interpreta l'assistent de la Maeda, i s'anomena Lloyd Kanden
  • Yuki Yagi: Interpreta la Futaba Ichijō, que ñes la germana petita de la Fuka.
  • Hiroyuki Watanabe: Interpreta Ruma Tendō, que és el pare del Kenshin.
  • Naomi Nishida: Interpreta la Chieko Ichijō, que és la mare de la Fuka.
  • Hiroyuki Ikeuchi: Interpreta en Kenshin, un conegut espiritista que atrau la Fuka i que li explica la maledicció de Sadako.


La protagonista de 'Sadako DX' és Fuka Ichijo, interpretada per l'actriu Fūka Koshiba. Aquesta actriu japonesa va protagonitzar 'Kiki, l'aprenent de bruixa', l'adaptació al cinema d'acció real del film d'animació de Hayao Miyazaki, que recordem es va poder veure al Festival de Sitges 2014.


Fūka Koshiba


Hisashi Kimura és el director, partint d'un guió escrit per Yuya Takahashi (Kamen Rider Ex-Aid).


L'argument de 'Sadako DX' ens parla sobre una noia anomenada Fuka Ichijo, una estudiant de secundària amb un coeficient intel·lectual de 200 que decideix investigar la maledicció de Sadako.


Com dèiem, el primer tràiler de 'Sadako DX' ja està disponible, i ens ha semblat terrorífic:La pel·lícula ja està rodada i arribarà als cinemes japonesos a la tardor del 2022.


La primera adaptació al cinema de les novel·les de Koji Suzuki va ser el 1998 amb 'Ringu'. Un any després va arribar 'Ringu 2', i ja l'any 2000 arriba la preqüela 'Ring Ø: Birthday'. Una trilogia que va popularitzar el subgènere de fantasmes mal anomenat Kaidan a tot el món.


Amb els anys s'acabarien produint més pel·lícules de la saga, com 'Sadako 3D' i 'Sadako 3D 2', el crossover 'Sadako vs Kayako', i el darrer film de la saga titulat 'Sadako', basat en la novel·la Spiral de Koji Suzuki.


Font: Web oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris