The Asylum celebra 25 anys amb 'SHARKNADO 7'

Els tornados marins tornaran a engolir taurons la tardor de 2022.


La productora The Asylum enguany compleix 25 anys, i per celebrar-ho ha anunciat que aquesta tardor estrenarà a plataformes 'Sharknado 7'. Així ho han anunciat a través de Facebook, acompanyat d'una imatge promocional de la pel·lícula on s'hi veuen tres taurons nedant a l'aigua.


El tornados marins que arrosseguen taurons (sic) de 'Sharknado' van causar el terror i el riure de milers d'espectadors de tot el món en el seu esdevenir el 2013. La productora The Asylum va ser la responsable d'aquella producció que ha acabat convertida en film de culte entre els fans del cinema de terror més desenfadat.


'Sharknado' es va convertir en la 4a pitjor pel·lícula del 2013 segons la revista Rolling Stones. Aquest fet no va frenar el desenvolupament de futures seqüeles, ni l'emissió del film a països de tot el món. De fet, a Espanya 'Sharknado' es va emetre per primer cop a La Sexta el 24 de desembre de 2013, la nit de Nadal.


'Sharknado 2: El retorn', 'Sharknado 3: Oh, l'infern, no!', 'Sharknado: Que la quarta t'acompanyi', 'Sharknado 5: Global Swarming', i 'Sharknado 6: L'últim Sharknado' són les seqüeles de la saga. Cap d'elles ha estat doblada al català.


Més de 300 "mockbusters"

The Asylum és una productora de cinema nord-americana especialitzada en cinema de molt baix pressupost que acumula més de 300 films al seu catàleg. Acostuma a parodiar les pel·lícules més taquilleres del moment, el que és considerat per la premsa com a “mockbusters”.


El seu cinema es distribueix directament en format físic i plataformes, i seves són pel·lícules com 'Titanic 2', 'Mega Piranha', 'Transmorphers', 'Paranormal Entity', o la recent 'Dracula: The Original Living Vampire' que parodia el film de Marvel 'Morbius' recentment estrenat als cinemes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris