'TITANIC 666' tràiler - El terror torna 110 anys després

Naufragar a l'Atlàntic no és el temor més gran dels passatgers del Titànic III.


El Titanic era un vaixell transatlàntic propietat de la companyia anglesa White Star Line que durant el seu viatge inaugural va topar amb un iceberg i es va enfonsar. Els fets van succeir la nit del 14 al 15 d'abril del 1912, causant la mort de 1.515 persones (d'un total de 2.224).


D'aquí un parell de setmanes es compleixen 110 anys de la tragèdia, i aquest fet l'ha aprofitat la plataforma Tubi per emetre la pel·lícula 'Titanic 666'. Aquest film s'estrena a la plataforma el 15 d'abril i és de gènere de terror.


L'argument parla sobre el Titanic III, una rèplica moderna del mític transatlàntic que es va enfonsar fa 110 anys, i que repeteix el seu trajecte des de Southampton fins a Nova York en el que és el seu viatge inaugural. Se suposa que els errors de disseny del buc original estan corregits i no es pot enfonsar. Però en arribar al lloc del naufragi original, unes forces fosques comencen a terroritzar els passatgers del vaixell i amenacen de repetir un dels desastres més grans de la història.


'Titanic 666' és una pel·lícula de baix pressupost que no té res a veure amb l'obra de James Cameron. Tampoc és una seqüela oficial. Podeu veure el tràiler a continuació:



'Titanic 666' està produïda per The Asylum i és una seqüela no directa de 'Titanic 2', la falsa seqüela que va produir aquesta companyia el 2010 per commemorar els (gairebé) 100 anys del naufragi. Ara bé, aquesta nova història pren un gir cap al gènere terror a través d'entitats demoníaques i fantasmals.


Nick Lyon (Isle of the Dead) ha escrit i dirigit 'Titanic 666' partint d'un guió de Jacob Cooney i Jason White. Paul Bale produeix.


Keesha Sharp (Leprechaun 6), Jamie Bamber (The Lair), Lydia Hearst (Z Nation), AnnaLynne McCord (Excision), Derek Yates, i Joseph Gatt (Joc de Trons) protagonitzen la pel·lícula.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris