'TORN HEARTS' tràiler - Perseguir la fama a Nashville esdevé mortal

La nova pel·lícula de Brea Grant (12 Hours Shift) s'ambienta a la icònica Nashville Country Music.


Brea Grant s'ha convertit en un dels actius femenins més importants del gènere de terror actual. La seva activitat professional és polifacètica i notable, dirigint, escrivint i protagonitzant pel·lícules que aconsegueixen rellevància tant a festivals com a plataformes. Tanmateix, en el camp de la direcció és més novell, ja que va debutar el 2020 amb la comèdia de terror '12 Hours Shift', presentada a Sitges, i obtenint molt bones opinions de públic i crítica. Dos anys després hi torna i presentarà un segon treball: 'Torn Hearts'.


Produïda per Blumhouse Television i EPIX, 'Torn Hearts' és un film de terror ambientat en la icònica Nashville Country Music. Té aquest argument:


Un duet de música country emergents busquen la mansió privada del seu ídol, Harper Dutch, amb l'esperança d'enregistrar una cançó. Tot i que el seu ídol de tota la vida sembla que té la intenció d'ajudar, el duet acaba patint una sèrie retorçada d'horrors que els obliga a enfrontar-se als límits que anirien per a convertir-se en les properes estrelles de la música country de Nashville.


El guió l'ha escrit la debutant Rachel Koller Croft, i en el repartiment hi trobem Katey Sagal, Abby Quinn, Alexxis Lemire, a més de Joshua Leonard i Shiloh Fernandez. Brea Grant no participa com a actriu.


El 20 de maig s'estrenarà 'Torn Hearts' als Estats Units a plataformes. Podeu veure el tràiler oficial publicat per Paramount:




Recordem que Brea Grant és principalment una actriu que s'ha mostrat activa en el gènere en els darrers deu anys. Ha protagonitzat pel·lícules a,n ñectures feministes com les recents 'The Stylist' i 'Lucky', o les anteriors 'Dead Night' i 'Beyond the Gates', totes quatre presentades al Festival de Sitges en les seves respectives edicions. Segons imdb acumula més de 80 interpretacions a la seva carrera.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris