Tràiler del slasher 'BODIES, BODIES, BODIES' produït per A24

La productora de Midsommar aposta ara per un slasher juvenil que ha estat creat i protagonitzat per dones.


A24 ha publicat el tràiler oficial de 'Bodies, Bodies, Bodies', un slasher juvenil rodat l'any passat i que va ser presentat a la darrera edició del festival SXSW 2022. A més, també ha compartit el pòster de la pel·lícula.


El guió d'aquest slasher sorgeix d'una idea original de Kristen Roupenian el 2018, el qual va captar l'atenció de la productora A24 i en va comprar els drets. Més tard, la guionista Sarah DeLappe en va desenvolupar un guió. L'argument definitiu va ser desvetllat fa uns mesos a través de Fangoria:


Quan un grup de joves de 20 anys rics planeja una festa en una mansió familiar remota, la festa es torna mortal amb aquesta mirada fresca i divertida sobre punyalades per l'esquena, amics falsos i una festa que ha anat molt, molt malament.


Aquest argument no representa res nou en el subgènere slasher, però A24 va voler deixar clar fa unes setmanes que 'Bodies, Bodies, Bodies' no és el que sembla. El guió el van descriure d'una manera recargolada, dient que el film té "una major sensibilitat cap al desenvolupament del personatge i la dinàmica social d'una manera subversiva".


Halina Reijn ha dirigit la pel·lícula. El repartiment l'integra Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, i Rachel Sennott.


El que més sorprèn de la fitxa tècnica principal és que la idea original, el guió i la direcció han anat a càrrec de noies, a més d'un repartiment principalment femení el qual es va poder conèixer a la primera imatge oficial del film.



Ja diuen que les noies són més recargolades que els nois, així que desitgem que aquest tòpic jugui en favor d'aquest slasher produït per A24. Quina d'elles serà la més “mala puta” del grup?


El 5 d'agost estrena a sales de cinema dels Estats Units. I ho farà amb una 'Classificació R' per “violència, imatges sagnants, consum de drogues, referències sexuals i llenguatge generalitzat”. Esperem que també arribi a Catalunya.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris