Tràiler estès de 'MONSTROUS' amb Christina Ricci

Traumes de la violència masclista en el retorn de Christina Ricci al gènere fantàstic, de la mà del director Chris Sivertson.



La distribuïdora Screen Media Films ha publicat el tràiler i pòster final de 'Monstrous', l'esperada pel·lícula de terror sobrenatural que tornarà al cinema fantàstic l'actriu Christina Ricci. El filma va ser presentat mundialment al FrightFest de Glasgow el 10 de març, essent el film inaugural.


El director de la peça és Chris Sivertson, qui anteriorment ha signat obres de gènere fantàstic com 'The Lost' i 'All Cheerleaders Die'. Aquesta última acompanyat del seu amic Lucky McKee (May), amb qui va ser company d'escola de guió a la Filming Writing. Per a 'Monstrous' adapta un guió escrit per Carol Chrest, el qual té aquest argument:


Laura (Christina Ricci) decideix fugir del seu marit junt amb el seu fill Cody, de set anys. Però al seu nou, idíl·lic i remot santuari, descobreixen que tenen un altre monstre més gran i més terrorífic amb el qual tractar... un que posarà a prova els seus problemes de salut mental fins al límit.


Colleen Camp (Cluedo), Santino Bernard (Penny Dreadful: City of Angels) i Nick Vallelonga (Green Book) completen el repartiment.



Christina Ricci és una actriu nord-americana nascuda el 1980 que va guanyar popularitat de ben jove amb la interpretació de Divendres a La Família Addams (1991) i el seu paper com Kat Harvey a Casper (1995). Des de llavors no ha parat de treballar al cinema i ha participat en pel·lícules reconegudes com Sleepy Hollow (1999) i Monster (2003). La seva darrera aparició a les sales de cinema va ser amb Matrix Resurrections (2021).


'Monstrous' arriba a cinemes dels Estats Units el 13 de maig de la mà de Screen Media Films. El Blu-ray es preveu pel 5 de juliol.


Què us sembla el pòster oficial? 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris