Un ostatge 'tendència' al tràiler de 'DEINFLUENCER' (2022)

 

Una noia ha de ser tendència a les xarxes socials per sobreviure, en el nou film de Jamie Bailey.


Black Mandala presenta 'Deinfluencer', una pel·lícula de terror canadenca sobre un psicòpata emmascarat que es creu Jigsaw i una animadora influent que ha d'enfrontar-se a reptes per a sobreviure. Segons aquesta la companyia neozelandesa, el film és d'una barreja entre els títols d'èxit 'Nerve' i 'Els Estranys'.


Jamie Bailey ha escrit i dirigit 'Deinfluencer', i aquest és l'argument:


Kelly es desperta en un malson. És ostatge d'un segrestador emmascarat, i per alliberar-se ha de completar una sèrie de reptes a les xarxes socials. Les coses es compliquen més quan Kelly ha de lluitar no només per la seva vida, sinó també per la vida d'altres dones joves amb les quals està com a ostatge. Però el segrestador emmascarat té una agenda oculta per a ella.


La pel·lícula està protagonitzada per la debutant Marie Luciani-Grimaldi, i l'acompanyen Simon Phillips (la parella de Bruce Willis a 'En terres perilloses'), Caylin Turner i Anne-Carolyne Binette (Butchers).


Els perills als quals es veuen abocats els joves influents a les xarxes socials, tant per pars de seguidors desequilibrats com també per l'obsessió per aconseguir més i més popularitat, són el pal de paller de 'Deinfluencer'. Esperem que el guió amagui sorpreses i no es quedi en la seva interessant premissa. Per ara, gaudiu del seu tràiler oficial:



Estrena a plataformes l'1 d'octubre de 2022 als Estats Units. No hi ha confirmació d'estrena internacional.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris