'ALIENS EXPANDED' - Nou documental d''Aliens' de James Cameron

Els creadors d'In Search of Darkness preparen un documental sobre "la millor seqüela de tots els temps".



CreatorVC ha anunciat la producció d'un documental titulat 'Aliens Expanded', una pel·lícula que analitzarà el film de James Cameron 'Aliens' (1986) que molts consideren com una de les millors seqüeles de la història del cinema.


Aquesta empresa productora és la mateixa que ha produït documentals d'èxit com la trilogia 'In Search of Darkness' i 'In Search of the Last Action Heroes', que molts recordaran per tenir duracions de 4 hores i analitzar en gran profunditat la seva temàtica, a més d'entrevistar a grans talents del cinema. El seu objectiu és entendre els vells clàssics de noves maneres, revisar i recontextualitzar-los i crear un tipus de documentals que -segons ells- “no s'han vist fins ara”.


'Aliens Expanded' pretén explorar l'èpica de James Cameron analitzant en gran detall el film i el seu impacte. Pels productors “Aliens és, sens dubte, la millor seqüela de tots els temps”, i el seu millor homenatge serà “la celebració definitiva del perquè”.


També avisen els productors que aquest documental serà molt més que un 'making of'. Per ara no s'ha confirmat qui participarà en la producció, però no entendríem aquest documental sense la presència de gent com el director James Cameron, la productora Gale Anne Hurd, implicats com Walter Hill i Stan Winston, i els actors Sigourney Weaver, Carrie Henn, Michael Biehn, Lance Henriksen, Jenette Goldstein o Bill Paxton.


Veurem com acaba tot, però per anar fent boca podeu veure aquests teaser tràiler:



A través de la pàgina oficial d'Instagram es poden seguir les novetats sobre la producció d''Aliens Expanded' així com descobrir anècdotes del rodatge d''Aliens' de James Cameron. Tanmateix, podeu visitar la pàgina web oficial de CreatorVC.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris