Bong Joon-ho adaptarà al cinema la novel·la 'Mickey7', amb Robert Pattinson i Tony Collette

El director de 'Paràsits' s'embarca en una futura pel·lícula de ciència-ficció produïda per Warner Bros.


El director de la oscaritzada 'Paràsits', el coreà Bong Joon-ho, prepara una nova pel·lícula que serà de ciència-ficció i tindrà als actors Robert Pattinson i Tony Collette de protagonistes. Es tracta de l'adaptació al cinema de la novel·la Mickey7 escrita per Edward Ashton.


Warner Bros produeix la pel·lícula i iniciarà la producció aquest estiu, tal com podem llegir avui a Deadline. El mateix portal confirma també la presència de Mark Ruffalo i Naomi Ackie al repartiment.


Mickey7 ha estat publicada en castellà per l'editorial Minotauro. La novel·la situa al protagonista en un altre planeta, essent la setena còpia del cos original, el que es considera com un “Prescindible”. Més en concret, aquest és l'argument:


Un empleat d'un sol ús és enviat en una expedició humana destinada a colonitzar el món de gel de Niflheim. Sempre que hi ha una missió massa perillosa, fins i tot suïcida, la tripulació es dirigeix cap a Mickey. Després de morir una iteració, un nou cos es regenera amb la majoria dels seus records intactes. Mickey va oferir per escapar tant dels deutes incobrables com de l'avorriment a Midgard.


Ja veurem com afronta Bong Joon-ho aquesta adaptació. I és que, es rumoreja que el coreà no serà del tot fidel al relat original d'Edward Ashton.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris