El videojoc 'TEXAS CHAIN SAW MASSACRE' mostra com serà l'escorxador

El jugador podrà triar entre víctima o assassí, en el que és l'adaptació al videojoc de la pel·lícula de Tobe Hooper.


Gun Interactive és una empresa creadora de videojocs responsable dels Evil Dead The Game i Friday 13th The Game, dos jocs que ja són al mercat i estan fent les delícies dels fans d'ambdues sagues. El proper que sortirà al mercat serà el Texas Chain Saw Massacre, que adaptarà la pel·lícula original de Tobe Hooper al format del videojoc. Aquesta adaptació s'està fent en col·laboració amb l'empresa Sumo Digital.


Per ara hi ha disponible un breu tràiler i un vídeo que compara localitzacions de la pel·lícula amb imatges del videojoc, evidenciant que Gun Interactive i Sumo Digital han buscat la màxima fidelitat a l'original. En aquest vídeo impressiona el grau de realisme aplicat:



Doncs bé, l'últim fascicle del procés de promoció del videojoc Texas Chain Saw Massacre és un mapa de l'escorxador:


Escorxador.


A la web oficial del videojoc es poden conèixer altres nivells on els jugadors hauran de complir objectius, com són la casa de la família Sawyer i la benzinera. L'equip creador del joc comenta el següent sobre les localitzacions: “Quan vam triar i dissenyar els nivells, volíem que els jugadors experimentessin realment les ubicacions icòniques de la pel·lícula original i afegessin el nostre propi segell a la franquícia. Aquests són llocs clau per a la família i les seves víctimes i no seria The Texas Chain Saw Massacre sense ells.” Segueixen amb “Volíem permetre que els jugadors no només entressin, sinó que, el que és més important, exploressin i sentissin completament aquells llocs i com són de macabres, descobrint no només el que mostrava la pel·lícula, sinó les zones ocultes a la vista.


La sinopsi és aquesta:


Quan Maria Flores va desaparèixer i les forces de l'ordre locals semblaven aturar-se en la seva recerca, la seva germana petita Ana es va unir amb alguns dels amics de la universitat de la Maria per anar a la seva cerca. Ells acabaran sent les víctimes d'una família de psicòpates.


Els jugadors podran seleccionar entre quatre supervivents i tres assassins, una decisió que marcarà la jugabilitat entre escapar de l'assassí per evitar convertir-se en carn a la brasa, o bé ser un caçador de joves hippies inconscients. Tot plegat es desenvoluparà amb nombroses cares conegudes de la pel·lícula així com un parell de nous membres de la família Sawyer desconeguts.


Fins ara només hem pogut veure el rostre de Caracuir empunyant la seva serra mecànica, i també els joves Julie, Leland, Connie, Sonny i, per descomptat, Ana, que són les víctimes. Com es pot apreciar cap d'ells té res a veure amb els personatges de la pel·lícula original de Tobe Hooper per un tema de drets d'autor.



Una de les preocupacions de Gun Interactive i Sumo Digital era la de crear unes personalitats definides a cada víctima, que això els fes prendre determinades decisions a determinat moment de la història del videojoc. Tal com diuen “Un cop comenceu a construir aquest grup divers de personalitats, amb les seves pròpies històries i identitats, aquests aspectes de la seva persona es transformen en com se senten en el joc, com juguen i els seus punts forts i febles”. D'aquesta manera els personatges tenen aplicat un component humà que creiem molt interessant.


El videojoc encara està en desenvolupament, però hi ha qui diu que podria sortir al mercat a finals del 2022. Per ara, gaudiu del primer tràiler de Texas Chain Saw Massacre:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris