Glenn Danzig prepara una seqüela de VEROTIKA i una pel·lícula d'homes llops motards

El músic i director continuarà lligat al cinema després de dirigir 'Verotika' i 'Death Rider in the House of Vampires'.Hi ha Glenn Danzig per estona. Un geni per alguns, un desastre de director per altres. La veritat és que a nosaltres en descol·loca el seu cinema, però no negarem que és un entreteniment de luxe així com una declaració d'amor al pitjor cinema de terror.


Mentre encara esperem l'estrena de 'Death Rider in the House of Vampires', Glenn Danzig ha assegurat en el podcast Radioactive que està treballant en tres projectes cinematogràfics lligats amb el gènere fantàstic. Una d'ells, com dèiem, és una continuació de 'Verotika', la comèdia de terror projectada al Festival de Sitges 2019 que va suposar el debut de Danzig al cinema. Per altra banda, el director també fa feina en una pel·lícula d'homes llops motards, i també en una d'arts marcials!! Casi res. Això va dir al podcast:


Estic treballant en una pel·lícula d'homes llops motards... Són meitat licantrops, meitat foragits. També tinc per aquí una pel·lícula d'arts marcials en què he estat treballant. I també en una seqüela de Verotika.


Nosaltres volem més cinema de Glenn Danzig. L'esperem amb ganes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris