La casa embruixada que va inspirar 'The Conjuring' ha estat venuda

Pagaries una fortuna per una casa i uns terrenys on no pots viure? És per la teva seguretat i benestar.


Les cases encantades a la vida real existeixen, més enllà de la més coneguda de totes, que és la d'Amityville. Una d'elles va inspirar la pel·lícula de terror 'The Conjuring', dirigida per James Wan i esdevenidora d'una saga que en data d'avui arribarà a les cinc entregues. Doncs bé, aquesta casa encantada estava a la venda fins fa uns pocs dies, quan un nou propietari s'encarregarà de preservar aquesta terrorífica llar.


El més interessant de tot plegat és que, qui era el propietari i venedor de la casa, obligava al comprador a complir una sèrie d'estranys requisits per a adquirir-la. Per això el venedor entrevistava als potencials compradors, i quan ells s'adonaven dels requisits la majoria rebutjaven l'interès en ella. El més remarcable de tots ells és que el nou propietari no pot viure-hi, amb l'argument que és per la seva seguretat i benestar.


La casa disposa de 14 habitacions i es troba en un entorn natural a Burrillville, Rhode Island (Estats Units). Té tres dormitoris, un bany, cuina, diverses sales d'estar i una biblioteca, a més d'un potencial negoci relacionat amb el “turisme paranormal”. Podeu veure imatges de la casa a la part inferior de l'article.


Abans de la compra d'aquesta casa embruixada, els investigadors Jenn i Cory Heinzen eren els propietaris, i durant anys anaven llogant la finca a altres entusiastes del paranormal per a que fessin les seves cerques. Segons es va informar hi havia llista d'espera.


El preu final pel qual s'ha pagat per la casa no ha estat desvetllat, però se sap que el preu inicial de la finca embruixada era de 1,2 milions de dòlars. Es creu que s'han pagat 1.5 milions. ¿Pagaries una fortuna per una casa on no pots viure?


El que si s'ha informat és del nom del nou propietari. Es diu Jacqueline Nuñez, i és una dona de 58 anys resident a Boston que treballa en una promotora immobiliària. Ella va ser la guanyadora d'un concurs amb 10 persones més que optaven a comprar la casa. Segons Wall Street Journal, Núñez va acceptar el requisit de no viure-hi.


A la pel·lícula 'The Conjuring' vam conèixer els investigadors paranormals Ed i Lorraine Warren, que van anar a purificar la casa on vivia la família Perron a la dècada dels setanta. Segons sembla, a més dels hostes, a la casa també vivia un esperit maligne. I és que, al segle XIX, van succeir a la finca uns horribles successos lligats al suïcidi, l'assassinat i la violació. Segons Ed i Lorraine Warren la casa estava habitada per l'esperit d'una bruixa anomenada Bathsheba Sherman. Tot plegat va inspirar a la pel·lícula.







Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris