La deessa 'ERZULIE' porta el terror al mite de les sirenes

Una sirena monstruosa interpretada per Leila Annastasia Scott.


Les sirenes han sigut vistes al gènere de terror de totes les maneres. D'una manera putrefacta a 'Mermaid in Manhole' de la sèrie Guinea Pig, cantant a una banyera com és a 'The Lure', capturada per un pescador i posteriorment mutilada a 'Mermaid Down', o amb ànsies de matar humans com és a 'Nymph', la protagonitzada per Franco Nero. Hi ha moltes més pel·lícules sobre les sirenes, a les quals hi haurem de sumar aviat una més: 'Erzulie'.


L'horror aquàtic amb dones amb cua de peix i dents esmolades tindrà una nova proposta cinematogràfica aquest estiu amb 'Erzulie', dirigida per Christine Chen i escrita per Camiller Gladney.


La pel·lícula se centra en el retrobament de quatre amics, però ràpidament la felicitat de la trobada acaba en horror quan els joves es troben cara a cara amb Erzulie, la deessa sirena del pantà. Podeu veure el primer tràiler a continuació:



La sirena Erzulie està interpretada per l'actriu Leila Anastasia Scott. La resta del repartiment el completa Zoe Graham, Elizabeth Trieu, Courtney Olivier, Diana Rose, i Jason Kirkpatrick.


Aquesta producció nord-americana de baix pressupost (uns 270.000€) per ara només té confirmada l'estrena a plataformes el 14 de juny, a través de les distribuïdores Gravitas Ventures i Kamikaze Dogfight. Als catalans ens tocarà esperar un miracle perquè arribi al territori.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris