La "Trilogia de la mort" de Kiyotaka Tsurisaki arriba en DVD/Blu-ray edició Coffin Box

 

TetroVideo edita la trilogia de pel·lícules documentals extrems 'Kiyotaka Tsurisaki Shockumentary', en dues espectaculars edicions en forma de taüt.



La "Trilogia de la mort" de Kiyotaka Tsurisaki torna al mercat aquesta mes de maig en una nova edició en DVD a través de la distribuïdora italiana TetroVideo. S'ha anunciat que, el 2 de maig, la companyia llançarà dos cofres Coffin (només 500 còpies) de la "Kiyotaka Tsurisaki Shockumentary Collection" que inclou 'Orozco – The Embalmer' (2001), 'Junk Films (2007) i 'The Wasteland'. (2014).


L'edició estàndard té una caixa de taüt + Blu-ray + DVD + 3 targetes numerades.


L'edició ultralimitada té una caixa de taüt serialitzada + Blu-ray + DVD + 3 targetes de col·leccionista de paper especial + 1 placa commemorativa d'alumini. Aquesta edició està limitada a la comanda prèvia només el 2 de maig.



Escrita i dirigida per Kiyotaka Tsurisaki, 'Orozco - The Embalmber' és un impactant documental sobre l'embalsamador colombià Froilan Orozco Duarte, sobre el seu trist treball en una de les parts més pobres i perilloses de Colòmbia: Bogotà.


Per la seva part, 'Junk Films' és una col·lecció de breus documentals que reflexionen sobre el sentit de la vida i la mort mitjançant l'ús d'imatges impactants. A 'Junk Films', Kiyotaka Tsurisaki se centra en el tema de la guerra per oferir una mirada sorprenent a les conseqüències del combat i a les múltiples formes de la mort (desastres, fam, accidents tràgics) per destacar la fragilitat de la vida humana.


'The Wasteland' és una mirada al món que ens envolta, a les conseqüències de la guerra, la religió i altres facetes malignes que ajuden a la destrucció de la Terra. Per crear l'ambient a 'The Wasteland', Kiyotaka Tsurisaki va col·laborar amb la banda japonesa de doom metal Corrupted.


Les tres pel·lícules són només per a públic adult.


Web oficial TetroVideo.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris