'LOS OLVIDADOS: CICATRICES' mostra les primeres imatges

Nicolás Onetti i Maria Eugenia Rigón

Nicolás Onetti ha dirigit una continuació del slasher 'Los Olvidados' (2017) al les ruïnes d'Epecuén.


La productora italiana Minerva Pictures i la neo-zelandesa Black Mandala presenten el pòster i les primeres imatges oficials de 'Los Olvidados: Cicatrices', un slasher dirigit pel cineasta argentí Nicolás Onetti (Abrakadabra).


Aquest film és una seqüela de 'Los Olvidados', una producció argentina dirigida pel mateix Nicolás Onetti acompanyat del seu germà Luciano, i que va ser presentada al Festival de Sitges 2017 a la secció Midnight X-Treme. Aquesta violenta pel·lícula slasher la va comprar Netflix, i actualment es pot veure a plataformes com Amazon Prime i Flow.


La producció d'aquesta continuació va ser presentada al Festival de Sitges 2021 a la secció 'Coming Soon', un esdeveniment on es presenten futures produccions així com captar l'atenció de possibles inversors. També va ser presentat al Blood Window Market, al festival Ventana Sur de Buenos Aires.


La trama segueix a una banda de rock angloamericana que queda atrapada a Epecuén (Argentina). Els seus conflictes interns i la mala fortuna de la seva gira aviat perdrà importància en front de l'infiern que els espera.


Com indica la sinopsi, 'Los Olvidados: Cicatrices' ha sigut rodada a Epecuén. Aquest espai situat al sud-oest de Buenos Aires va ser una ciutat que va arribar a acollir fins a 1500 persones, però que el 1985 va quedar submergida sota l'aigua pel trencament de la presa d'un llac proper. 25 anys després l'aigua va començar a recular i van aparèixer les ruïnes de la ciutat d'Epecuén, exposant un paisatge desolador.


La pel·lícula compta amb grans actors i actrius del cinema argentí, com són Agustín Olcese (The Red Book Ritual), Clara Kovacic (El Último Zombi), Magui Bravi (La Forma del Bosque), María Eugenia Rigón (Abrakadabra), Juan Pablo Bishel (Separadas), Matías Desiderío, Germán Baudino (Los Olvidados), Chucho Fernández (Luciferina), i Paula Brasca.


El tràiler de 'Los Olvidados: Cicatrices' es veurà en primícia mundial al Marche du Film de Canes el 20 de maig. Per ara, hi ha disponibles les primeres imatges oficials:












Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris